cresterea in inaltime
buna ziua!am 14 ani si 1.60 m.practic tenis de camp de un an dar de o luna incoace mult mai intensiv.as vrea sa stiu daca ma va ajuta sa mai cresc deoarece multe colege sunt mai inalte decat mine si este oarecum neplacut.tin sa mentionez ca am 52 kg si am inteles ca ideal este sa cantaresti cu 10 unitati mai putin decat inaltimea.in caz ca tenisul de camp nu ajuta la cresterea in inaltie credeti ca gimnastica medicala m-ar ajuta?
4 comentarii
Ai abia 14 ani si ai timp sa mai cresti. Dar, 1, 60m pentru o fata nu e putin. Da, cu greutatea ai dreptate, luat groso-modo. Calculele sint mai complexe, tin cont de inaltime, virsta, masa osoasa si multe altele. Daca ai oasele mici si cele 52 kg sint multe la 14 ani pentru 1, 60m. Nu te pune pe slabit ci continua cu sport dar la virsta ta nu e indicat sportul de performanta (in forta) pentru ca te poate deforma. Fa sport usor si constant. Inotul ar fi o varianta indicata, vezi ce posibilitati ai in localitatea ta.
Admin: Iar simt lipsa editarii!
@ justme97: Dar poti avea si oasele mari si atunci, esti foarte slaba. De aia spuneam ca sint calcule complexe. In rest, cum am spus: sport moderat la virsta asta.
@ justme97: Dar poti avea si oasele mari si atunci, esti foarte slaba. De aia spuneam ca sint calcule complexe. In rest, cum am spus: sport moderat la virsta asta.
Buna ziua... am 17 ani si as vrea sa stiu ce fel de sport sa practic ca sa ma mai inalt... am 1/ 65 si 57 de kg. as vrea sa stiu ce sa fac.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30cresterea in inaltime
- 4Stimularea glandei de crestere
- 3mai pot creste in inaltime la 28 de ani?
- 2mic de inaltime
- 39Lipsa calciului duce la o crestere rapida in inaltime?
- 0Cresterea in inaltime
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 2Cresterea in inaltime
- 7Crestere in inaltime
- 6Crestere inaltime HGH.. as vrea sa stiu cate ceva despre un tratament
- 3crestere la 21 de ani posibila?
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 0slabire, crestere in inaltime
- 4Crestere in inaltime dupa 25 ani
- 1Inaltime...
- 0Probleme hormonale, tulburari crestere
- 1fata mea creste prea repede in inatime
- 1intrebare: mai pot creste la 27 ani?
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime