Probleme de concentrare
![BST](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Vin cu urmatoarea problema la dvs:dificultăţi de concentrare, tulburări de memorie, dezorganizare, procrastinare, oboseală, lipsă de productivitate, incapacitate de a vorbi coerent, îngrijorare nejustificată.Situatia aceasta nu este de moment, am o perioada poate de cativa ani(3-4, dar acum 1 si jumatate aproximativ mi-am dat seama ca exista o problema reala, le-am inteles si constientizat ) care apar si dispar.Nu am un istoric medical pentru ca nu am fost, insa cert este ca de-a lungul acestor ani am avut anxietate(si inca continua), depresie acum 2 ani, acum 1 an si simptome de la alte boli psihice(tulburari). Ipotezele mele asupra posibilelor cauze sunt:anxietatea(in speta fobie sociala si cea generalizata), variatii abrupte la nivelul neurotransmitatorilor, variatii ale hormonilor, alta problema neurologica.
->Varsta:20
M-am saturat de problemele astea sunt neproductiv, nu pot atinge obiective;imi pune creierul piedici.
Astept confirmarea sau infirmarea variantelor si alte recomandari.
Stima!
Vin cu urmatoarea problema la dvs:dificultăţi de concentrare, tulburări de memorie, dezorganizare, procrastinare, oboseală, lipsă de productivitate, incapacitate de a vorbi coerent, îngrijorare nejustificată.Situatia aceasta nu este de moment, am o perioada poate de cativa ani(3-4, dar acum 1 si jumatate aproximativ mi-am dat seama ca exista o problema reala, le-am inteles si constientizat ) care apar si dispar.Nu am un istoric medical pentru ca nu am fost, insa cert este ca de-a lungul acestor ani am avut anxietate(si inca continua), depresie acum 2 ani, acum 1 an si simptome de la alte boli psihice(tulburari). Ipotezele mele asupra posibilelor cauze sunt:anxietatea(in speta fobie sociala si cea generalizata), variatii abrupte la nivelul neurotransmitatorilor, variatii ale hormonilor, alta problema neurologica.
->Varsta:20
M-am saturat de problemele astea sunt neproductiv, nu pot atinge obiective;imi pune creierul piedici.
Astept confirmarea sau infirmarea variantelor si alte recomandari.
Stima!
4 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua.
Nu ati incercat niciodata tratament pentru depresie si anxietate?
Exista pastile foarte bune care trateaza aceste afectiuni.
Nu ati incercat niciodata tratament pentru depresie si anxietate?
Exista pastile foarte bune care trateaza aceste afectiuni.
![BST](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nu, nu am incercat pentru ca nu am recomandare de la medic.Depresie nu am.In schimb apare anxietatea din cand in cand.Mai mult tind sa cred ca am probleme cu neurotransmitatorii.Ex:daca fac o activitate placuta sau orice altceva care creste dopamina imi revin pentru cateva minute
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună ziua,
Ar fi recomandat sa mergeți la o evaluare psihologica la un psiholog clinician cu experiență. Ca sa vedeți cam care este cauza - o tulburare, o structura de personalitate etc. și care ar fi soluțiile
Ar fi recomandat sa mergeți la o evaluare psihologica la un psiholog clinician cu experiență. Ca sa vedeți cam care este cauza - o tulburare, o structura de personalitate etc. și care ar fi soluțiile
![Cristi1999](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Da, problema este la nivelul neurochimiei tale. Trebuie sa consulti un psihiatru pentru tulburarile astea de anxietate si concentrare. Imi poti scrie in privat. Suntem de varste asemanatoare
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Nu pot fi atent, rezulta oboseala
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 4Comportament deviant la copil de 8 ani
- 6Cap de melc.. nu ma pot concentra, nu pot gandi
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 13Caut raspuns unui cumul de simptome..
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 6Concentrarea, viteza de reactie scazuta
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 1Ceva de concentrare, Acutil.
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 1Pramistar
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 3Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
- 1Probleme cu lipsa de concentrare și panică
- 3Amețeli și presiune in cap
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: