simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime

12-04-2009
AlexaT
Nu este medic/terapeut
AlexaT
de cateva zile simt la baza craniului senzatii de arsura/ usturime nu stiu cum sa le descriu...ca o jena!prima data a aparut pe partea dreapta, apoi pe stanga iar acum bilateral.am si ameteli si parca nu ma pot concentra uneori! imi puteti da un sfat?
4 comentarii
0
12-04-2009, ora 18:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Buna ziua!

Trebuie sa consultati un medic neurolog, care sa va faca (nu neaparat, putandu-si da seama de ce suferiti in urma unei simple consultatii face-to-face) o tomografie. S-ar putea sa aveti o circulatie cerebrala deficitara (cele mai bune tratamente pt o astfel de conditie medicala, sunt Ginko Biloba, Vinpocetina (Cavinton), vincamina (Oxybral) etc.), dar asta numai medicul va decide.

Numai Bine!
0
14-04-2009, ora 11:22
clara4
Nu este medic/terapeut
clara4
am avut negii in jurul anusului mi-au disparut, cu condilyne sol, de patru lunii nu mai am nimic dar am ramas cu o mancarime. vreau sa stiu daca mai sunt purtatoare a acestui virus hpv?
partenerul meu mai poate lua acest virus? va rog mult ajutati-ma si rasp.
toata viata voi avea de suferit?
0
23-06-2009, ora 11:34
jerky
Nu este medic/terapeut
jerky
buna.am un baietel diagnosticat cu balbism.ii dau risatarun si mi sa mai dat si oxybral.daca da cineva la copil unul din aceste medicamente sau are o problema de vb.va rog sa ma contacti.sa vb.despre copiii nostrii si sa ne ajutam.multa sanatate tuturor.-
0
05-08-2009, ora 15:38
clara4
Nu este medic/terapeut
clara4
buna ziua. daca dupa 8 luni de zile nu mi-au mai aparut negii mai sunt purtatoare a acestui virus? mai sunt contagioasa? vreau sa aflu cum am reusit sa iau acest virus ? am avut contact sexual de 2 ori, prima data neprotejat (fara sa fi mai avut relatii sexuale ) si a doua ora protejat cu aceeasi pers. negii mi-au aparut la 7-8 luni dupa, timp in care nu am mai intretinut relatii sexuale deloc. a urmat apoi 4 luni de chin in care am fost cautezizata, am folosit condilyne sol, am luat isoprinosine si au disparut. am ramas apoi cu o mancarime am folosit travocort pt ca asa mi-ati spus, incerc sa va povestesc exact cum au decurs pt k nu pot sa imi explic. se poate lua si pe alte cai acest virus ? cum?
simt k nu o sa ma mai refac niciodata phisic, nu pot sa cred de ce tocmai mie, tinand cont ca nu am avut multe relatii. printr-o intepatura cu un ac infestat se poate lua va intreb, probabil vi se pare o tampenie dar nu pot sa imi explic. lucrez in farmacie si intru in contact cu multa lume bolnava ma credeti k am inceput sa ma gandesc si la varianta asta e posibil ? sau singurul vinovat a fost partenerul ?
va rog mult sa imi rasp la toate intrebarile. va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.