distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
salut la toti, ma numesc Ion am 21 de ani si ma confrunt de circa 3 luni cu o problema care a aparut pe neastepate, din senin am simtit niste ameteli profunde, credeam ca acus imi pierd cunostinta, nu ma puteam concentra la nimic, de parca nu auzeam, simptomele mau tinut zile la sir cu toate ca in aceste zile plecam cu mama pe la diferiti medici, am facut controale la inima, plamini, singe si tot ok pina ce am ajuns la neurolog care mia pus diagnozaDISTONIE CU SINDROM DE PANICA, am trecut un tratament cu injectii de magneziu si altele timp de 10 zile si pastile timp de 1 luna jumate, dupa tratament ma simteam mai bine insa dupa o saptamina iarasi a inceput deja putin mai slab, dar in fiece dimineata de parca ma trezesc cu acool in cap, toata ziua sunt ametit, am slabiciuni in picioare, mie greu sa ma concentrez si am o frica inexplicabila, cind ramin singur ma inspaimint de parca acus as plinge ca un copil mic, nustiu ce sa mai fac sami treaca, am slabit 8kg, avind 87 acum am79, ma ocup cu culturismul, in rst parca totul e bine, am prietena, viata sexuala e normala, in familie e liniste, dar starea aceasta numi mai trece, de parca nu vreau nimic, nu simt fericire deloc, ajutatima va rog...multumesc mult
5 comentarii
Buna ziua. Slabiciunile, incapacitatea de concentrare, senzatia de frica, dispozitia trista - tin de o tulburare anxios-depresiva (cu sindrom de panica, sau atacuri de panica). Daca problemele nu trec de la sine, aveti nevoie de un tratament cu un antidepresiv (de exemplu Cipralex), si inca un medicament de luat pe termen scurt, in caz de panica (Xanax). Le scrie de obicei un psihiatru, dar le poate prescrie si medicul de familie. Daca ati utilizat cumva anabolizante, problemele pot fi si de acolo, fie in utilizare, fie dupa intreruperea brusca.
Multa sanatate!!
Multa sanatate!!
Salut musaraf, multumesc pentru comentariu lasat, vreau sa spun ca nu am primit nimic din anabolizante, dar simtul acesta numi mai trece, nustiu ce sa mai fac, voi incerca si asta, merci mult prietene
Analizele au iesit OK 100% sau ai avut modificari "minore"? Cum erau transaminazele?
Analizele au esit ok la general, doar putin hemoglobina era joasa si inca nustiu ce acolo, am si uitat
Simptomele ma duc cu gandul la o problema la baza de absortie vitamine/minerale. Daca sunt si alte tulburari gastrice si de digestie (diaree, constipatie) sugerez si un consult de specialitate gastro. Poate este vorba de o intoleranta la gluten?
Sanatate
PS: te rog sa postezi cand ai o solutionare a situatiei tale. Multumesc!
Sanatate
PS: te rog sa postezi cand ai o solutionare a situatiei tale. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 21sa fie sinuzita?
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 6visez treaz
- 8Stare ciudata de ameteala
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 1Ameteala continua
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 16Neuro sau ORL?
- 4Ameteala si stare de rau
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 1dureri de cap cu ameteli
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 0Ameteala Persistenta
- 6Oboseala, sensibilitate la lumina, usoara ameteala
- 22Cred ca am cancer. Va rog frumos un sfat !
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
Mai multe informații despre: Tulburarea de panica Ameteala dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: