Puterea de concentrare
Buna ziua.
Momentan fac 30 de minute de dual n back pe zi m-am cam blocat dar am gasit si alte exercitii cum ar fii numaratul cuvintelor de pe un paragraf (deocamdata).Intrebarea mea este daca am ganduri parazite sau schizofrenie imi pot inbunatatii concentratia?Momentan fac greseli la numaratul pana la 40
Momentan fac 30 de minute de dual n back pe zi m-am cam blocat dar am gasit si alte exercitii cum ar fii numaratul cuvintelor de pe un paragraf (deocamdata).Intrebarea mea este daca am ganduri parazite sau schizofrenie imi pot inbunatatii concentratia?Momentan fac greseli la numaratul pana la 40
11 comentarii
Nu stiu daca cineva de pe aici mai face dual n back. Si eu am pb cu concentrarea si memorarea de prin 2009. Dar nu reusesc sa memorez poezii de ex..
Dar ai incercat sa lupti sa te fortezi sa te concentrezi si sa memorezi ai facut exercitii?
@ bogdy
Nimeni de pe forum nu a incercat sa faca exercitiile pe care le faci tu. Eu rasfoiesc de 9 ani toate subiectele de pe Tulburari psihice. Schizofrenia nu inseamna dementa sa iti pierzi toata memoria. Functionezi dar mai la relanti.
Eu iti sugerezi sa te adaptezi la noul mod de functionare si sa incerci lecitina sau polenolectina.
Evita somniferele pe cat posibil. Astea sterg rau de tot memoria.
Nimeni de pe forum nu a incercat sa faca exercitiile pe care le faci tu. Eu rasfoiesc de 9 ani toate subiectele de pe Tulburari psihice. Schizofrenia nu inseamna dementa sa iti pierzi toata memoria. Functionezi dar mai la relanti.
Eu iti sugerezi sa te adaptezi la noul mod de functionare si sa incerci lecitina sau polenolectina.
Evita somniferele pe cat posibil. Astea sterg rau de tot memoria.
@clara_p si antipsihoticele nu sterg memeoria?.. citisem ca pt ca nu permit sa gandim chestii mai complexe creierul s-ar atrofia in acele zone.. de aici si pb de memorie si concentrare.
@bogdy23.. eu am incercat doar poezii sa memorez pt ca im iplace sa interpretez insa nu am prea reusit. La mai mult nici nu ma bag ca nu are rost.
@bogdy23.. eu am incercat doar poezii sa memorez pt ca im iplace sa interpretez insa nu am prea reusit. La mai mult nici nu ma bag ca nu are rost.
Buna am renuntat la somnifere doar antipsihotic iau.Se poate cu exercitiu si citit vazut videouri tutoriale pe net si apoi scris rezumatul intr-un caiet sa ajungi la concentrarea unui om normal?
@bogdy23
Este posibil sa iti maresti puterea de concentrare, asa cred eu, prin exercitii zilnice, pentru ca si muschii ii poti dezvolta mergand la sala, adica ma refer la practica, ca sa spun mai pe scurt. Nu am inteles de ce ? Pentru a te angaja?
Este posibil sa iti maresti puterea de concentrare, asa cred eu, prin exercitii zilnice, pentru ca si muschii ii poti dezvolta mergand la sala, adica ma refer la practica, ca sa spun mai pe scurt. Nu am inteles de ce ? Pentru a te angaja?
Probabil vrea sa se angajeze la NASA.
Lecitina, vezi daca te ajuta la ceva. Si mai e un produs cu ginko biloba. Depinde daca il suporti. La unii produce neliniste. Intreaba la farmacie sau plafar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 8nod in gat
- 2Oboseala, epuizare maxima, lipsa de concentrare
- 14Dezvoltare personala
- 5sa fie boala psihica?
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 5Oboseală psihică, slabă putere de concentrare
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 6Creierul meu e afectat
- 12Atenția și concentrarea probleme
- 2Un neurolog m-ar putea ajuta?
- 5Deficit atentie, concentrare mare
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 2Bilomag forte ptr concentrare?
- 2Nu ma pot concentra, uit repede
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: