Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
Buna ziua,
Ce suplimente sau pastile de memorie sunt bune pt creier, memorie si concetrare?
Ceva mai puternic imi trebuie.
Momentan am inceput sa iau pramistar, am luat Cebrium-nu ma ajuta- si Cebraoptim- asa si asa.
Am inceput sa iau Pramistar pt ca m-a ajuta o data. Nu stiu daca ma ajuta, abia am luat prima pastila, nu am simtit cine stie ce ameliorare.
Sufar de schizofrenie avansata.
In cazul in care cunoasteti si alte pastile va rog sa imi scrieti in mesaj.
Am auzit de Cerebrolysin injectii, dar nu stiu cat de bune sunt. Medicul mi-ar fi spus ca sunt ca Cebrium pastile.
Astept raspunsul dvs. Multumesc!
Ce suplimente sau pastile de memorie sunt bune pt creier, memorie si concetrare?
Ceva mai puternic imi trebuie.
Momentan am inceput sa iau pramistar, am luat Cebrium-nu ma ajuta- si Cebraoptim- asa si asa.
Am inceput sa iau Pramistar pt ca m-a ajuta o data. Nu stiu daca ma ajuta, abia am luat prima pastila, nu am simtit cine stie ce ameliorare.
Sufar de schizofrenie avansata.
In cazul in care cunoasteti si alte pastile va rog sa imi scrieti in mesaj.
Am auzit de Cerebrolysin injectii, dar nu stiu cat de bune sunt. Medicul mi-ar fi spus ca sunt ca Cebrium pastile.
Astept raspunsul dvs. Multumesc!
3 comentarii
Doctorul mi-a zis că cel mai bun supliment de pe piata ptr așa ceva este Neuro Optimizer de la Secom.E recomandat de Societatea de Pediatrie și de Psihiatrie și conține un ingredient patentat numit Cognizin care e dovedit științific că ajută
O să îl iau și eu curând că și eu am probleme grave de concentrare.
O să îl iau și eu curând că și eu am probleme grave de concentrare.
Buna ziua,
Nu vrea sa va dezamagesc dar NU EXISTĂ niciun remediu, niciun tratament pentru recuperarea memoriei. Memoria nu se poate recupera pt ca tine de nr neuronilor care odata distrusi nu se pot reface. Daca ar exista asa ceva, toti am fi fost genii. Si eu iau ani de zile tot felul de pastile pt concentrare si memorie, dar efectul e ZERO!!
Nu vrea sa va dezamagesc dar NU EXISTĂ niciun remediu, niciun tratament pentru recuperarea memoriei. Memoria nu se poate recupera pt ca tine de nr neuronilor care odata distrusi nu se pot reface. Daca ar exista asa ceva, toti am fi fost genii. Si eu iau ani de zile tot felul de pastile pt concentrare si memorie, dar efectul e ZERO!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sufar de depresie, ce sa fac?
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 26tulburarea de concentrare - nu lipsa - ce este?
- 4Lipsa de concentrare, stres si multe altele
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 2Oboseala, epuizare maxima, lipsa de concentrare
- 14Dezvoltare personala
- 25dureri de picioare + cervicala
- 4Anxietate, tulburari de concentrare
- 5sa fie boala psihica?
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 4Hipotiroidie - disfunctii neurologice
- 4Pierderi de memorie
- 12Atenția și concentrarea probleme
- 2Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 1Probleme concentrare si altele
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 2A ajutat vreun supliment pentru concentrare si.memorie pe vreo cineva?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare suplimente pentru memorie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: