Probleme Mentale Psihice

07-01-2012
Maxim1998
Nu este medic/terapeut
Maxim1998
Salut ! Am 14 ani, si va rog mult sa imi dati niste sfaturi. Am niste probleme, adica greu memorez, uit repede, de exemplu am umblat cu un obiect acum 2 minute sau kiar 1 minut, si lam pus undeva si am uitat unde !
Nu ma pot concentra, cind citesc ceva nu pot memora, de parca sar fi terminat cerneala si nu mai pot tipari in creer.
Mereu foarte greu ma concentrez atunci cind trebuie sa citesc ceva pentru a memora la scoala. Deci astea sunt problemele. Eu sunt acuma clasa a 7-a, clasele 1-5 am invatat foarte bine, doar note de 9 si 10, eram primul din clasa, insa acuma am note tot mai slabe, deja ma duc tot mai in jos, nu stiu ce pot sa fac. La lectii nu mai sunt activ, iar notele tot mai rele. Adica greu lucrez mental- greu memorez, greu ma orientez si uit repede. Seara nu imi este somn, pot sta pina la ora 1 dimineata fara sa simt ca imi este somn, dimineata ma lupt cu somnul, iar la scoala imi este somn, eu kiar daca doresc sa ma culc devreme pentru a avea urmatoarea zi energie, tot deauna nu pot, pur si simplu nu pot. Uneori la scoala simt un..., nu pot explica anume ce simt, dar stiu ca nu e bine, o secunda doar, un fel de soc, apoi ma doare capul. Va rog mult ajutatima.
3 comentarii
0
07-01-2012, ora 02:36
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Maxim, cred că ar fi foarte bine să discuţi lucrurile astea în detaliu cu doctorul tău. În special ultimul simptom îmi atrage atenţia. Eu, dacă aş fi doctorul tău de familie, te-aş trimite să faci un studiu electronecefalografic, adică o înregistrare a activităţii electrice a creierului, care seamănă oarecum cu electrocardiograma. Mergi, stai de vorbă cu doctorul tău şi el te va înduma spre ce este mai potrivit pentru tine.
0
07-01-2012, ora 11:41
Maxim1998
Nu este medic/terapeut
Maxim1998
ok, mersi mult !
0
07-01-2012, ora 21:36
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Maxim, vorbeste la modul serios cu parintii tai si mergeti la medic pentru un consult amanuntit.

Nimeni nu te poate ajuta pe un forum, decat la medic.
Faptul ca constientizezi anumite probleme este de admirat. Sunt convinsa ca vei reusi.
Bafta si da-ne de stire cum esti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce uităm?
  • Fotografiile ne pot afecta memoria
  • Grupa de sânge ar putea influența pierderea memoriei
  • Curiozitatea influențează creierul să învețe și să memoreze mai bine
  • Optogenetica arată că memoria poate fi manipulată prin impulsuri luminoase (studiu pe șoareci de laborator)
  • Amintirile despre durerile nașterii sunt influențate de intensitatea lor (nu de durata) și de epidurală
  • Exerciții de memorie
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Cum îți poți îmbunătăți concentrarea?
  •