Medicamente pentru concentrare/atentie/memorie bune?
Ce medicamente pentru ameliorarea problemelor de concentrare/memorie/atentie as putea sa iau si sunt bune?Ce si-a facut efectul la voi?Va rog mult sa ma ajutati.:( Ma concentrez foarte greu la lucruri casnice banale sau la invatat si sunt disperat:(Am mari probleme de atentie si concentrare.
Ce m-ar putea ajuta foarte mult?Ce ati incercat si voi?
Ce m-ar putea ajuta foarte mult?Ce ati incercat si voi?
2 comentarii
Buna ziua!
Eu va recomand Neuro Optimizer 2 capsule pe zi si de asemenea un consult neurologic si psihiatric. O zi cat mai linistita sa aveti!
Eu va recomand Neuro Optimizer 2 capsule pe zi si de asemenea un consult neurologic si psihiatric. O zi cat mai linistita sa aveti!
Domnul Dr.Catalin pot lua Neuro Optimiser daca fac tratament medicamentos pentru schizofrenie si TOC cu antipsihotice si antidepresive?Interactioneaza?Dauneaza?Se poate lua concomitent?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 4Probleme de concentrare
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 8Efectele unor alimente/medicamente
- 7Tulburări de memorie şi concetrare
- 5sa fie boala psihica?
- 0Lecitina
- 0Probleme de concentrare, memorie si incoerenta in vorbire.
- 2Cum sa imi rezolv problemele de concentrare si memorare?Ajutor, sunt disperat.
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 5Creierul meu e afectat
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
- 4Nu mă pot concentra
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare stimularea memoriei concentrarea atentiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: