Medicamente pentru concentrare/atentie/memorie bune?
Ce medicamente pentru ameliorarea problemelor de concentrare/memorie/atentie as putea sa iau si sunt bune?Ce si-a facut efectul la voi?Va rog mult sa ma ajutati.:( Ma concentrez foarte greu la lucruri casnice banale sau la invatat si sunt disperat:(Am mari probleme de atentie si concentrare.
Ce m-ar putea ajuta foarte mult?Ce ati incercat si voi?
Ce m-ar putea ajuta foarte mult?Ce ati incercat si voi?
2 comentarii
Buna ziua!
Eu va recomand Neuro Optimizer 2 capsule pe zi si de asemenea un consult neurologic si psihiatric. O zi cat mai linistita sa aveti!
Eu va recomand Neuro Optimizer 2 capsule pe zi si de asemenea un consult neurologic si psihiatric. O zi cat mai linistita sa aveti!
Domnul Dr.Catalin pot lua Neuro Optimiser daca fac tratament medicamentos pentru schizofrenie si TOC cu antipsihotice si antidepresive?Interactioneaza?Dauneaza?Se poate lua concomitent?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 11Nu pot fi atent, rezulta oboseala
- 2Ce m-ar ajuta sa retin mai repede + sa devin mai concentrat?
- 14Dezvoltare personala
- 2Memorez greu
- 1memorare
- 5Oboseală psihică, slabă putere de concentrare
- 6Probleme cu starea psihologica
- 2Pastile pentru memorie
- 2Cum sa imi rezolv problemele de concentrare si memorare?Ajutor, sunt disperat.
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 2Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 2Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 1Derealizare, lipsa de concentrare, amețeli ușoare
- 1Ce pot sa fac pentru a-mi mari puterea de concentrare?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare stimularea memoriei concentrarea atentiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: