Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?

Iau Logest de 3 luni, si luna asta am.. bulit-o. Eu iau pastiluta cam pe la orele 22-23, dar luna asta a fost haotica, si luam cand la 22, cand la 12 noaptea, apoi am uitat una si am luat-o la 8 dimineata. Urmatoarele zile, am luat corect, tot in limita celor 2 ore, apoi iar am uitat si am luat-o la 5 dimineata. dar, din cate tin minte, nu cred sa fi depasit vreodata cele 12 ore.
Acum e miercuri, ultima pastila am luat-o duminica seara, si luni si ieri am avut spotting, azi nu mai am nimic, si am facut test (Ozone) si mi-a iesit negativ...
Intrebarea mea este: daca am ramas insarcinata in perioada ultimelor pastilute, la cat timp se pozitiveaza testul de sarcina? De fapt, puteam sa raman insarcinata in.. sa zicem.. ultimele 5 zile? Sunt speriata, si nu prea am timp sa ma duc la doctor, sunt in sesiune... De fapt, mie imi aparea menstruatia in primele 2-3 zile de la ultima pastila, sa se fi dereglat ceva luna asta din cauza administrarii neregulate?
Acum e miercuri, ultima pastila am luat-o duminica seara, si luni si ieri am avut spotting, azi nu mai am nimic, si am facut test (Ozone) si mi-a iesit negativ...
Intrebarea mea este: daca am ramas insarcinata in perioada ultimelor pastilute, la cat timp se pozitiveaza testul de sarcina? De fapt, puteam sa raman insarcinata in.. sa zicem.. ultimele 5 zile? Sunt speriata, si nu prea am timp sa ma duc la doctor, sunt in sesiune... De fapt, mie imi aparea menstruatia in primele 2-3 zile de la ultima pastila, sa se fi dereglat ceva luna asta din cauza administrarii neregulate?
5 comentarii

daca ai lut pina la urma toate pastilutele, si ai facut si test si ti-a iesit negativ, nu ai de ce sa-ti faci griji.menstruatia se poate deregla si din cauza stresului.in ultimele 5 zile chiar 7 nu esti in perioada fertila ca sa ramiii insarcinata.dar ai mare grija in continuare cu med.anticonceptionala, sa te obisnuiesti sa le iei regulat la aceiasi ora, sau aproape de aceiasi ora.

multumesc mult de tot pt raspuns, e bine, deja mi-a venit menstra... data urmatoare o sa pun 10 ceasuri sa sune!

buna am si eu o intrebare imi spune si mie cineva daca iau anticonceptionale si am facut moldamin e posibil sa le fi scazuta eficienta si sa fi ramas insarcinata?am cauta p diferite site-uri si am gasit raspunsuri contradictorii cum k le scade efectul si altele cum k moldaminul nu are nimik cu eficienta anticonceptionalelor va rog dati-mi un rsp

buna am si eu o intrebare imi spune si mie cineva daca iau anticonceptionale si am facut moldamin e posibil sa le fi scazuta eficienta si sa fi ramas insarcinata?am cauta p diferite site-uri si am gasit raspunsuri contradictorii cum k le scade efectul si altele cum k moldaminul nu are nimik cu eficienta anticonceptionalelor va rog dati-mi un rsp

Buna! Am si eu o problema asemanatoare cu cea a lui Clauk. Iau Marvelon 21 de 3 ani, cu pauza de o luna pe an, respect de fiecare data ora la care trebuie luata pastiluta, respectiv 13:30, si ma aflu in a 18 zi de pilule. Problema este ca ieri, desi mi-a sunat ceasul, eu am uitat sa iau pastiluta fiind preocupata de altceva. Seara am avut un contact sexual, eu fiind convinsa ca sunt protejata, numai ca azi cand a trebuit sa iau pastiluta am realizat ca de fapt am omis-o pe cea de ieri. Le-am luat pe amandoua, iar pe prospectul pastilelor specifica sa nu mai fac pauza de 7 zile si sa administrez in continuare pilulele. Intrebarea mea este daca exista totusi riscul sa raman insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8menstruatie peste sarcina
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 4sarcina sau menopauza?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 0stari de greata, cauza?
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 6grabirea menstruatiei!
- 3o fii bb, n-o fii?
- 3Anticonceptionale
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 2Infectie sau sarcina??
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 6Pot fi insarcinata?
- 1Insarcinata sau nu?
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? logestul sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: