Poate ramane insarcinata?
Buna seara, s-a intamplat ca acum 6 zile sa practic un joc erotic cu prietena...eram deasupra si am simtit ca imi vine sa ejaculez(ceea ce s-a si intamplat) dar cand am sesizat aceasta m-am ridicat repede si mi-am pus mana pe penis ca sa nu ajunga la ea pe vagin.Ea era si umeda toata dinainte si am rugat-o sa se stearga rapid cu o bucata de hartie igienica.Eu aveam si pe mana si pe penis sperma, dar ea era doar umeda dupa care s-a sters si nu mai era deloc...precizez ca penetrarea nu a avut loc in nici un fel si nu cred ca ar fi avut acolo deoarece eu nu prea o atingeam cu penisul acolo...si mai mult ca sigur nu in zona vaginului...oricum cand mi-am dat seama de aceasta m-am ridicat rapid si am pus mana...simteam cum imi curge lichidul dar mi-a curs exact in palma.ciclul trebuie sa-i vina in vreo 4-5 zile deoarece ea nu are ciclu regulat...se poate sa ramane insarcinata chiar daca s-a sters rapid acolo si ea era deja umeda foarte tare?
P.S: E si virgina.
P.S: E si virgina.
4 comentarii
daca cele enumerate sunt chiar asa cum le-ai descris,
NU este nicio problema.
La multi ani!
NU este nicio problema.
La multi ani!
Dar daca a ajuns lichid seminal in contact cu vaginul, este posibilitatea unei sarcini? virgina fiind?
Faqq, depinde de perioada de fertilitate, dacă trebuie să îi vină e posibil să fie scăzută fertilitatea şi să fie totul în regulă.
E bine că s-a şters, nah. Faceţi un test de sarcină, scrie pe instrucţiuni cum se foloseşte.
Silygirl, chiar dacă e virgină, posibilitatea unei sarcini apare dacă lichidul spermatic ajunge în vagin. Din moment ce au intrat în contact, e un oarecare risc. Depinde de fertilitate.
E bine că s-a şters, nah. Faceţi un test de sarcină, scrie pe instrucţiuni cum se foloseşte.
Silygirl, chiar dacă e virgină, posibilitatea unei sarcini apare dacă lichidul spermatic ajunge în vagin. Din moment ce au intrat în contact, e un oarecare risc. Depinde de fertilitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 2need help: sunt insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 7sunt gravida?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 7pot ramane insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 2Posibila sarcina
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: