Oare sunt gravida sau...?
Buna ziua ma numesc Gabriela si am 19 ani si am o problema de pe data de 10 ianuarie a inceput sa imi curga foarte putin atunci cand ma stergeam, sange de culoare maronie. Initial am crezut ca mi-a venit dar nu era asa. Trebuia sa imi vina pe 16 ianuarie iar nici pana acum nu mi-a venit. Am fost la farmacie si mi-am facut un test de sarcina, am crezut ca sunt gravida dar nu e asa. Si mai este ceva sunt si racita (imi curge nasu, temperatura din cand in cand dar nu mare, durere in gat). Poate sa fie de la raceala, si sa imi inatzie. Si apropo de pe 10 ianuarie ma tot dor ovarele. Daca puteti sa ma ajutati as fii foarte fericita. Multumesc.
12 comentarii
Fata scumpa si draga este sigur vb de o sarcina.mai fa un test si te lamuresti sigur!
Succes si bafta!
Succes si bafta!
Buna chiar acum de curand cam de 4 zile am mai facut inca un test si nu sunt gravida. Chiar nu stiu ce sa mai cred.
A inceput pe 14.12.2014 si s-a terminat pe 17.12.2014
Si multe persoane mi-au spus ca a fost de la raceala de mi-a intarziat atat.
Ca mi s-a mai intamplat anu trecut sa imi intarzie tot la fel prin mai trebuia sa imi vina si racisem si nu mi-a mai venit luna aia si tot la fel am crezut ca am ramas gravida dar nu eram. Si mi-a venit atunci in luna iunie. Deci cam tot la fel imi intarziase cam o luna.
Incearca sfatul meu sa iei anticonceptionale... iti regleaza mensttuatie.si nu o sa te mai streseze gandul cel nedorit
As vrea sa iau si mi-a recomandat multa lume dar eu am o problema cu greutatea, NU vreau sa ma ingras. Si stiu ca de obicei de la anticonceptionale te ingrasi.
In orice caz nu as lua dupa capu meu daca ar fi sa iau. M-asi duce la doctor sa imi dea. Si pana la urma nici tu nu sti cam ce ass putea sa am??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-e foarte teama... am intrerupt brusc anticonceptionalele
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 4Este insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 4posibila sarcina?
- 7insarcinata sau nu?
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 0insarcinata sau dereglare?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 9o fi sarcina?
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 4Poate exista o sarcina?
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina