Escapelle, ciclu intarziat
Buna! Pe 7 aprilie am avut un contact sexual, iar el a ejaculat in interior, dar la intrare. A 2a zi am luat Escapelle, iar la 2-3 zile am avut sangerari usoare. Dar pe 18 aprilie am avut iar contact sexual, neprotejat, dar am luat o vitamina C. Iar dupa 18 aprilie, am mai avut alt contact sexual, dar de data aceasta a fost protejat si a ejaculat in prezervativ, iar prezervativul a ramas in mine, dar am simtit cum a ejaculat in prezervativ. Cand m-am uitat, toata sperma era in el. Si ieri, adica pe 27 aprilie a fost un contact sexual neprotejat, iar sperma s-a prelins de pe fund in jos si dupa am luat o vitamina C. Menstruatia trebuia sa vina pe 23 aprilie, dar nu a venit. Credeti ca va mai veni luna asta? Avand in vedere ca mai sunt 2 zile si se termina luna? As putea face un test de sarcina peste 2 zile? As vrea cat mai multe detalii, daca puteti, cineva care are cunostinte despre asta si este specializat pe acest domeniu. Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 60Intarzierea menstruatiei
- 66roaccutane si efectele adverse
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 9Intarzierea ciclului
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 1intarzierea menstruatiei
- 0intarzierea menstruatiei
- 0Mentruatie intarziata
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Răspundeți parerea voastră - pete rozalii și altceva nimic
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 1Menstruație intarziata 13 zile
- 0Anticoncepționale și duphaston
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: