Escapelle, ciclu intarziat

Buna! Pe 7 aprilie am avut un contact sexual, iar el a ejaculat in interior, dar la intrare. A 2a zi am luat Escapelle, iar la 2-3 zile am avut sangerari usoare. Dar pe 18 aprilie am avut iar contact sexual, neprotejat, dar am luat o vitamina C. Iar dupa 18 aprilie, am mai avut alt contact sexual, dar de data aceasta a fost protejat si a ejaculat in prezervativ, iar prezervativul a ramas in mine, dar am simtit cum a ejaculat in prezervativ. Cand m-am uitat, toata sperma era in el. Si ieri, adica pe 27 aprilie a fost un contact sexual neprotejat, iar sperma s-a prelins de pe fund in jos si dupa am luat o vitamina C. Menstruatia trebuia sa vina pe 23 aprilie, dar nu a venit. Credeti ca va mai veni luna asta? Avand in vedere ca mai sunt 2 zile si se termina luna? As putea face un test de sarcina peste 2 zile? As vrea cat mai multe detalii, daca puteti, cineva care are cunostinte despre asta si este specializat pe acest domeniu. Multumesc!
1 comentarii

Buna ziua,
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 3Menstruatia intarziata
- 4Lipsa menstruatiei
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 0Menstruatie întârziată!
- 5Menstruatie intarziata 4 saptamani!
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 2Menstruație
- 2Ce sa cred?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: