Escapelle, ciclu intarziat

28-04-2019
Geo04
Nu este medic/terapeut
Geo04
Buna! Pe 7 aprilie am avut un contact sexual, iar el a ejaculat in interior, dar la intrare. A 2a zi am luat Escapelle, iar la 2-3 zile am avut sangerari usoare. Dar pe 18 aprilie am avut iar contact sexual, neprotejat, dar am luat o vitamina C. Iar dupa 18 aprilie, am mai avut alt contact sexual, dar de data aceasta a fost protejat si a ejaculat in prezervativ, iar prezervativul a ramas in mine, dar am simtit cum a ejaculat in prezervativ. Cand m-am uitat, toata sperma era in el. Si ieri, adica pe 27 aprilie a fost un contact sexual neprotejat, iar sperma s-a prelins de pe fund in jos si dupa am luat o vitamina C. Menstruatia trebuia sa vina pe 23 aprilie, dar nu a venit. Credeti ca va mai veni luna asta? Avand in vedere ca mai sunt 2 zile si se termina luna? As putea face un test de sarcina peste 2 zile? As vrea cat mai multe detalii, daca puteti, cineva care are cunostinte despre asta si este specializat pe acest domeniu. Multumesc!
1 comentarii
0
07-05-2019, ora 09:47
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: