e posibil sa raman insarcinata?
mi'am pierdut virginitatea acum o saptamana, exact dupa ce mi'a trecut ciclul si am facut sex protejat.acum cateva zile am facut sex din nou, insa neprotejat.el nu a ejaculat in mine, dar ciclul meu e neregulat si nu stiu cand sunt in perioada fertila.sunt 9 zile de cand mi'a trecut menstruatia.e posibil sa raman insarcinata?
5 comentarii
Da, este posibil sa ramai insarcinata chiar daca el nu a ejaculat!!In timpul unui act sexual, penisul elimina un lichid, lichid seminal se numeste care contine spermatozoizi si o posibila sarcina trebuie luat in calcul!
Asteapta 2-3 saptamani de la contactul sexual neprotejat si fa-ti un test de sarcina!!Si pe viitor foloseste prezervativul ca este mai sigur!!
Numai bine
Asteapta 2-3 saptamani de la contactul sexual neprotejat si fa-ti un test de sarcina!!Si pe viitor foloseste prezervativul ca este mai sigur!!
Numai bine
am facut sex neprotejat in a 8 a zi dupa terminarea ciclului si iubitul meu a ejaculat inauntru e posibil sa fiu insarcinata?
Da e posibil sa fii insarcinata.Ovulatia incepe de regula in cam(depinde de organism) a 14-a zi de la prima zi a ciclului menstrual.Deci 8 zile dupa terminare si cu 4-5 de menstruatie?Este foarte posibil.
Buna!As avea si eu o intrebare va rog!am suferit un avort spontan la 5 saptamani, a fost prima mea sarcina...am suferit enorm!avortul s-a produs natural, fara interventie chirurgicala!am fost la control dupa 2 saptamani si totul e in regula!nu am asteptat instalarea unui nou ciclu menstrual si am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu...e posibil sa raman oare atat de repede insarcinata?mi-as dori asta insa nu stiu daca e posibil atat de repede mai ales ca nu am asteptat inca instalarea unui nou ciclu menstrual...voi ce parere aveti?va multumesc mult
sandy eu cand am pierdut sarcina la 8 sapt doctorul mi-a spus ca pot ramane gravida imediat dupa pierderea sarcinii deoarece se eliberaza un ovul.. acum nu stiu cat de adevarat este ca nu am incercat mi-a fost frica de o eventuala complicatie asa ca am asteptat 3 sapt pana la urmatorul contact sexual !
Orice contact NEPROTEJAT poate duce la aparitia unei sarcini asa ca SPOR !:D
Orice contact NEPROTEJAT poate duce la aparitia unei sarcini asa ca SPOR !:D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5chisturi ovariene si menstre neregulate
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 7alaptez! menstruatie neregulata!
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 12Pastila de a doua zi
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 7Pot fi insarcinata?
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 11virgina insarcinata?!
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 0Posibila sarcina?
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 0Risc de sarcina ?
- 2Sanse de sarcina?
- 9Insarcinata sau nu?
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 0Am ramas insarcinata?
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: