anticonceptionale si extract de marar = sarcina?

11-01-2010
merynicolas
Nu este medic/terapeut
merynicolas
daca iau un anumit tip de tablete anticonceptionale si in paralel extract de marar pot ramane insarcinata ??
3 comentarii
0
12-01-2010, ora 17:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu.
0
13-01-2010, ora 14:52
gladiola
Nu este medic/terapeut
gladiola
buna ziua. am nevoie de sfatul unul medic. anul trecut am avut probleme cu acneea. in urma unui consult endocrinologic, mi sa descoperit un chist pe ovarul drept si mi sa recomandat anticonceptionale chloe. am facut tartamentul 4 luni si am intrerupt, deoarece cele 2 probleme se rezolvase. acum de aproape un an sufa de aceeiasi problema acneea, ten gras... si de ieri am inceput sa iau fara recomdarea unui medic, diane 35, stiind ca are aceeiasi compozitie cu chloe, si deoarece le mai luasem si inainte. insa am aflat de nenumaratele efecte negative ale anticonceptionalelor, si as vrea sa le intrerup. as vrea sa stiu dak le pot intrerupe acum dupa ce am luat doar 2 pilule.nu as vrea sa mai continui sa le iua.multumesc. ast un rasp cat mai repede.
0
28-11-2011, ora 17:33
vanee
Nu este medic/terapeut
vanee
buna..am o dilema..raspundeti.mi va rog..am luat anticonceptionale luna trecuta, le.am terminat, am facut pauza de 7 zile (am avut ciclu 3 zile jumate, aproape 4) si ieri am inceput alt blister..problema e ca (le ascund de parintii mei intr.un loc anume) si azi cand am vrut sa.l iau pe urmatorul, am gasit o pastilutza din blisterul trecut, deci cel pe care credeam k l.am incheiat (primul implus a fost sa alerg repede la o pahar cu apa si sa.l iau..si l.am luat..nush daca am facut bine sau nu, dar a fost totul dintr.un impuls)..problema e ca nush sigur din ce zi este..este numaru 20 sau 21 (deci ultimul sau penultimul din blister..oricum n.am avut contact sexual timp de 3 saptamani)..am luat toate pastilutele aprox la aceeasi ora..diferenta fiind de 10 minute la unele..primul blister a fost yasmin, iar acum am inceput microgynon, pentru ca primul mi.a provocat dureri de cap..si era si km scump..ultimul contact l.am avut acum 3 sapt si urmatorul il voi avea pe 1 - 2decembrie, pentru ca atunci se intoarce iubitul meu..voi putea avea contact cu ejaculare in interior ? sau voi avea nevoie de alta protectie..? menti0onez ca am luat timp de 10 zile ciprinol pentru o infectie urinara si ceva nisip la rinichi, dar in timpul tratamentului si 8 zile dupa n.am avut absolut niciun contact sexual..ast rasp..multumesc..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sunt însărcinată?
  • Cum procedezi dacă ai uitat o pilulă anticoncepțională?
  • MIT: Anticoncepționalele îngrașă
  • Anticoncepționalele ar putea afecta structura cerebrală
  • Contraceptivele orale nu cresc riscul de anomalii congenitale
  •