anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
daca iau un anumit tip de tablete anticonceptionale si in paralel extract de marar pot ramane insarcinata ??
3 comentarii
buna ziua. am nevoie de sfatul unul medic. anul trecut am avut probleme cu acneea. in urma unui consult endocrinologic, mi sa descoperit un chist pe ovarul drept si mi sa recomandat anticonceptionale chloe. am facut tartamentul 4 luni si am intrerupt, deoarece cele 2 probleme se rezolvase. acum de aproape un an sufa de aceeiasi problema acneea, ten gras... si de ieri am inceput sa iau fara recomdarea unui medic, diane 35, stiind ca are aceeiasi compozitie cu chloe, si deoarece le mai luasem si inainte. insa am aflat de nenumaratele efecte negative ale anticonceptionalelor, si as vrea sa le intrerup. as vrea sa stiu dak le pot intrerupe acum dupa ce am luat doar 2 pilule.nu as vrea sa mai continui sa le iua.multumesc. ast un rasp cat mai repede.
buna..am o dilema..raspundeti.mi va rog..am luat anticonceptionale luna trecuta, le.am terminat, am facut pauza de 7 zile (am avut ciclu 3 zile jumate, aproape 4) si ieri am inceput alt blister..problema e ca (le ascund de parintii mei intr.un loc anume) si azi cand am vrut sa.l iau pe urmatorul, am gasit o pastilutza din blisterul trecut, deci cel pe care credeam k l.am incheiat (primul implus a fost sa alerg repede la o pahar cu apa si sa.l iau..si l.am luat..nush daca am facut bine sau nu, dar a fost totul dintr.un impuls)..problema e ca nush sigur din ce zi este..este numaru 20 sau 21 (deci ultimul sau penultimul din blister..oricum n.am avut contact sexual timp de 3 saptamani)..am luat toate pastilutele aprox la aceeasi ora..diferenta fiind de 10 minute la unele..primul blister a fost yasmin, iar acum am inceput microgynon, pentru ca primul mi.a provocat dureri de cap..si era si km scump..ultimul contact l.am avut acum 3 sapt si urmatorul il voi avea pe 1 - 2decembrie, pentru ca atunci se intoarce iubitul meu..voi putea avea contact cu ejaculare in interior ? sau voi avea nevoie de alta protectie..? menti0onez ca am luat timp de 10 zile ciprinol pentru o infectie urinara si ceva nisip la rinichi, dar in timpul tratamentului si 8 zile dupa n.am avut absolut niciun contact sexual..ast rasp..multumesc..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 2mi-e teama de sarcina
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 3pot sa raman gravida?
- 4sunt insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 6e posibila sarcina?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 5sarcina sau dereglare
- 3anticonceptionale Yaz?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 2Sunt insărcinată ?
- 6Ejacularea in mana
- 5sunt insarcinata daca?
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: