Posibila depresie?
Buna ziua! Am si eu o problema de la un timp…imi vine sa plang tot timpul, ma simt o ratata, ma simt neputincioasa, simt ca nimeni nu ma iubeste…
In urma cu 2 luni am aflat ca iubitul ma inseala...avem 8 ani de cand suntem impreuna, cand am aflat am simtit cum inima se rupe in mi de bucatele, am avut si niste iesiri nervoase foarte urate...l-am iertat in speranta ca nu va mai face si ca ne vom contrui o familie frumoasa impreuna, eu imi doream de foarte mult timp un copil si o casnicie insa el nu.I-am pus conditiile astea inainte de a-l ierta, pentru ca mi sa parut incorect sa ti fericirea cuiva in loc daca nu iti doresti ceva serios. Si a acceptat in cele din urma...atunci a fost totul oarecum ok...cam o saptamana. Dar am impresia ca el nu isi doreste un copil cu mine sau o casatorie, in plus nu stiu daca a rupt legatura cu cealalta persoana...el zice ca din februarie deci timp de vreo 4 luni...si ca nu ma inselat decat odata si in restul timpului vorbeau prin mesaje si se intalneau odata pe sapt sa vb...mie greu sa cred asemenea scuze penibile...dar am zis ca ce a fost a fost...important este sa nu se mai repete. El are un program destul de ciudat...adica pleaca la 6 dimineata si nu se stie cand se intoarce...de 2 luni cam zilnic si sambata la ora 20-21...asa a facut si in perioada aceea si am impresia ca nu a rupt legatura, nu sa schimbat cu nimic fata de mine, este tot la fel de distant...doar cand ii fac eu observatie se mai schimba dar il tine schimbarea maxim 2 zile...
Il iubesc foarte mult si nu prea imi vad viata fara el dar nici nu m-as complace intr-o casnicie atata timp cat este o a doua persoana in viata lui...i-am spus sa se gandeasca foarte bine ca nu este de joaca cu viata unui copil...nu pot ramane nici insarcinata cred ca din cauza supararii si a nervilor de mi provoaca zilnic. Cand sunt in perioada fertila isi cauta scuze penibile...i-am adus aminte de o eventuala cununie civila si a inceput sa rada...spunand ca “nu se merita” sa astept sa facem nunta...Numai stiu ce sa cred...numai stiu ce sa fac, ce sa imi doresc...Stiu doar ca imi doresc o familie si mai ales un copil dar nu ma pot stapani la nervi sau la suparare...
In urma cu 2 luni am aflat ca iubitul ma inseala...avem 8 ani de cand suntem impreuna, cand am aflat am simtit cum inima se rupe in mi de bucatele, am avut si niste iesiri nervoase foarte urate...l-am iertat in speranta ca nu va mai face si ca ne vom contrui o familie frumoasa impreuna, eu imi doream de foarte mult timp un copil si o casnicie insa el nu.I-am pus conditiile astea inainte de a-l ierta, pentru ca mi sa parut incorect sa ti fericirea cuiva in loc daca nu iti doresti ceva serios. Si a acceptat in cele din urma...atunci a fost totul oarecum ok...cam o saptamana. Dar am impresia ca el nu isi doreste un copil cu mine sau o casatorie, in plus nu stiu daca a rupt legatura cu cealalta persoana...el zice ca din februarie deci timp de vreo 4 luni...si ca nu ma inselat decat odata si in restul timpului vorbeau prin mesaje si se intalneau odata pe sapt sa vb...mie greu sa cred asemenea scuze penibile...dar am zis ca ce a fost a fost...important este sa nu se mai repete. El are un program destul de ciudat...adica pleaca la 6 dimineata si nu se stie cand se intoarce...de 2 luni cam zilnic si sambata la ora 20-21...asa a facut si in perioada aceea si am impresia ca nu a rupt legatura, nu sa schimbat cu nimic fata de mine, este tot la fel de distant...doar cand ii fac eu observatie se mai schimba dar il tine schimbarea maxim 2 zile...
Il iubesc foarte mult si nu prea imi vad viata fara el dar nici nu m-as complace intr-o casnicie atata timp cat este o a doua persoana in viata lui...i-am spus sa se gandeasca foarte bine ca nu este de joaca cu viata unui copil...nu pot ramane nici insarcinata cred ca din cauza supararii si a nervilor de mi provoaca zilnic. Cand sunt in perioada fertila isi cauta scuze penibile...i-am adus aminte de o eventuala cununie civila si a inceput sa rada...spunand ca “nu se merita” sa astept sa facem nunta...Numai stiu ce sa cred...numai stiu ce sa fac, ce sa imi doresc...Stiu doar ca imi doresc o familie si mai ales un copil dar nu ma pot stapani la nervi sau la suparare...
5 comentarii
Aveti deja raspunsul dar nu vreti sa-l acceptati. S-ar putea ca ceea ce numiti Dumneavoastra dragoste sa fie de fapt o relatie de...dependenta. Pare mai important ce vreti Dumneavoastra si nu ce vrea celalalt. Daca vreti un copil intr-o relatie nefericita.
El spune ca isi doreste o familie si un copil dar toate la timpul lor...am vrut de nenumarate ori sa plec si nu ma lasat, nu inteleg daca nu ma mai iubeste pentru ce mai suntem impreuna? Cred ca nu duce niciunde relatia asta si de fapt de asta imi este cel mai "frica".
Cine inseala odata, nu inseala si a doua oara, inseala repetitiv.
Atentie mare alaturi de cine doriti sa va construiti o familie si cu cine ramaneti insarcinata.
Casatoria civila nu costa. Depuneti actele si se rezolva in 2 saptamani,
Cine il opreste sa o faca pe asta ?
Va joaca pe degetute. Cred ca e timpul sa va treziti si sa va ganditi la binele dv si al copilului ce se va naste in viata dv. la un moment dat. Sa fiti mai prudenta in alegere.
Intrebati-l brusc care sunt toate parolele la mailuri, Facebookul, sa va dea mobilul sa il verificati fara sa mai umble el inainte.
Credeti ca dupa 8 ani v-a inselat prima data si e un inocent ? Cred ca va inselati.
Atentie mare alaturi de cine doriti sa va construiti o familie si cu cine ramaneti insarcinata.
Casatoria civila nu costa. Depuneti actele si se rezolva in 2 saptamani,
Cine il opreste sa o faca pe asta ?
Va joaca pe degetute. Cred ca e timpul sa va treziti si sa va ganditi la binele dv si al copilului ce se va naste in viata dv. la un moment dat. Sa fiti mai prudenta in alegere.
Intrebati-l brusc care sunt toate parolele la mailuri, Facebookul, sa va dea mobilul sa il verificati fara sa mai umble el inainte.
Credeti ca dupa 8 ani v-a inselat prima data si e un inocent ? Cred ca va inselati.
Dragoste cu sila, nu se poate. Toate dovezile indica faptul ca implicarea lui in relatia voastra e una de suprafata. Nu cred ca votati cu acelasi " presedinte". Cred ca e momentul sa accepti o realitate dureroasa acum, decat o taraganare dezastruoasa, a la long.
Dupa cum afirma si colegii e important sa-ti clarifici cat de realiste sunt asteptarile tale de la el
…si in general care sunt asteptarile tale de la o relatie pe termen lung.
Pentru asta poate nu strica sa porti o discutie cu un psihoterapeut
Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
…si in general care sunt asteptarile tale de la o relatie pe termen lung.
Pentru asta poate nu strica sa porti o discutie cu un psihoterapeut
Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Ma neglijeaza de 5 luni
- 5relatie cam lunga, dificila si foarte anevoioasa... ce sa fac?
- 44nu reusesc sa comunic cu sotul meu
- 6probleme in casnicie
- 11imi doresc sa fiu libera
- 11Sunt disperat! Ce sa fac sa-mi salvez casnicia?
- 4ce pot face in ultimul moment pentru a recastiga increderea sotiei
- 56Mai pot recupera iubirea sotului meu?
- 7Cuplu in deriva!!
- 9se mai poate face ceva?
- 3probleme in cuplu
- 18Eu traiesc doar cu el in cap! E sau nu psihopat?
- 12Va rog ajutati-ma !!!:-|
- 4Depresie
- 13Tratament depresie
- 3Stare depresiva de pe urma expunerii la soare
- 2Depresie anxietate help
- 5Depresie si ameteala continua
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
- 11Depresie
Mai multe informații despre: probleme de cuplu depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: