Diagnostic depresie - luare in evidenta medicala?
![Frunzaverde](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ma confrunt cu o depresie severa si am rugat medicul de familie sa imi faca trimitere pentru consultatie la psihiatru. Medicul de familie mi-a spus ca consultatia psihiatrica apare in evidenta medicala a pacientului, astfel incat pot avea dificultati pe viitor daca vreau sa schimb locul de munca.
Este obligatoriu ca istoricul psihiatric (consultatia si diagnosticul de depresie) sa apara in vreun eventual dosar medical pentru angajarea in anumite profesii (ex. aviatie, MAI, SRI/SIE etc.) sau pe adeverinte medicale in general? Daca da, acest lucru e valabil si daca merg la privat si platesc pentru tratament (fara decontare)?
Multumesc anticipat!
Este obligatoriu ca istoricul psihiatric (consultatia si diagnosticul de depresie) sa apara in vreun eventual dosar medical pentru angajarea in anumite profesii (ex. aviatie, MAI, SRI/SIE etc.) sau pe adeverinte medicale in general? Daca da, acest lucru e valabil si daca merg la privat si platesc pentru tratament (fara decontare)?
Multumesc anticipat!
5 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca mergeti la privat nu sunteti inregistrat nicaieri cu boala. Daca mergeti prin medicul de familie va trebui sa scrie pe adeverintele de angajare ca aveti depresie.
![360](/arata_img.php?img=cont_88934.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
in domeniile descrise stresul e crescut. ganditi-va de doua ori daca astea sunt directiile in care vreti sa mergeti, considerand ca aveti semne de depresie
![Hipnoterapeut](/arata_img.php?img=cont_226424.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Depresia poate fi rezolvata prin hiipnoterapie, pot sa te ajjut, ffara nnici o pretentie
Depresia poate fi rezolvata prin hiipnoterapie, pot sa te ajjut, ffara nnici o pretentie
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ce sa intampla cu mine si ce pot face sa-mi revin?
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 5Depresia si calculatorul...
- 0Am o depresie?
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 2tulburarea anxios depresiva
- 3Depresie
- 5sindromul anxios depresiv - tratament naturist?
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 5Consum cocaina de 3 ani... vreau sa traiesc atat!
- 3impotriva depresiilor un tratament inofensiv - ceva nou si sigur
- 278Singuratatea depresivului
- 5Haloterapia si Depresia in BPOC, un semnal important pentru psihiatrie
- 2depresie.. recomandare doctor bun in obregia
- 3tulburari depresive
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 2grup suport depresie Brasov
- 5Va rog dati un nume !!! anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu
- 15depresie ipohondriaca
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: