Cum sa iesi din depresie?

Buna ziua.
Cum sa iesi din depresie si sa nu te adancesti mai mult?
Cum sa iesi din depresie si sa nu te adancesti mai mult?
3 comentarii

Apeleaza la sedintele de psihoterapie online sau la cabinet. Daca este cazul, ti se va recomanda si consult psihiatric. Demersul terapeutic te poate ajuta, astfel:
- Sa intelegi cauzele si mecanismele prin care se intretin manfestarile anxios-depresive. De obicei, stilul de gandire, convingerile despre noi insine, convingerile despre lume si viata sunt cele care genereaza astfel de probleme.
- Sa inveti si sa exersezi tehnici si metode simple de autocontrol mental si emotional, care te vor ajuta sa ai un mai bun control asupra gandirii, antrenand-o sa devina mai obiectiva, precum si stari de relaxare, de detensionare si calm.
- Sa devii mai mai energic, mai performant si cu incredre mai mare in fortele proprii.
- Sa stii cum sa previi aparitia unor probleme asemanatoare.
- Sa intelegi cauzele si mecanismele prin care se intretin manfestarile anxios-depresive. De obicei, stilul de gandire, convingerile despre noi insine, convingerile despre lume si viata sunt cele care genereaza astfel de probleme.
- Sa inveti si sa exersezi tehnici si metode simple de autocontrol mental si emotional, care te vor ajuta sa ai un mai bun control asupra gandirii, antrenand-o sa devina mai obiectiva, precum si stari de relaxare, de detensionare si calm.
- Sa devii mai mai energic, mai performant si cu incredre mai mare in fortele proprii.
- Sa stii cum sa previi aparitia unor probleme asemanatoare.

Bună seara !
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Inițial faceți evaluare psihologică și în funcție de rezultatul evaluării se va decide dacă e nevoie să vă trimită la psihiatru pentru medicație, sau faceți numai psihoterapie.
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Inițial faceți evaluare psihologică și în funcție de rezultatul evaluării se va decide dacă e nevoie să vă trimită la psihiatru pentru medicație, sau faceți numai psihoterapie.

Mergi direct la medicul psihiatru pt evaluare si daca el considera ca trebuie iti va recomanda si psihoterapie !
Daca procedezi invers risti sa te adancesti in depresie, nu toti psihologii stiu sa recunoasca semnele unei depresii, ba mai mult, unii se supara daca apelezi la medic !
Daca procedezi invers risti sa te adancesti in depresie, nu toti psihologii stiu sa recunoasca semnele unei depresii, ba mai mult, unii se supara daca apelezi la medic !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38depresie, ganduri de suicid?
- 10Depresia se poate trata?
- 3depresie?!
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 4M-am afundat intr-o tristete teribila de cand fiul meu s-a instrainat de familie
- 35sunt o fire nefericita!
- 6Ma indrept catre depresie?
- 6din starea asta de bine, dupa ce tine putin timp, cobor asa din ea
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 1depresie
- 7oligofrenie pshioastenie?
- 7Depresie postanatala
- 5Anxietate si depresie de cativa ani
- 28Ajutati-ma sa imi salvez fiica din bratele depresiei !!!
- 2Diferente intre depresia clinică si distimie
- 7Depresie profunda
- 3Rog pareri tratament depresie
Mai multe informații despre: Depresia prevenirea depresiei depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: