Depresie

Buna ziua, numele meu este Alexandra am 28 de ani, sunt din ploiesti, unde ma pot duce sa vorbesc cu cineva aici in ploiesti despre problema mea, sunt o fire Mao sensibilă ma atașez foarte repede, dar acum ultima oară am avut o relație de aproape doi ani cu un baiat, și într-un final
S-a încheiat foarte urat, am fost jicnita cu vorbe urate și acum le am in gând, nu ma pot concentra la absolut nimic am rămas prinsă acolo Trăind in relația aceia care s-a dovedit o minciuna, am slăbit exagerat, nu am apetit de mâncare, plâng exesiv, nu pot adormi și atunci când o fac ma trezesc brusc visând sau obosita, nu ma pot deschide sa vb cu cineva despre problema mea, am o reținere... va rog foarte mult sa îmi recomandați un psihoterapeut sau psiholog ! Multumesc foarte mult!
S-a încheiat foarte urat, am fost jicnita cu vorbe urate și acum le am in gând, nu ma pot concentra la absolut nimic am rămas prinsă acolo Trăind in relația aceia care s-a dovedit o minciuna, am slăbit exagerat, nu am apetit de mâncare, plâng exesiv, nu pot adormi și atunci când o fac ma trezesc brusc visând sau obosita, nu ma pot deschide sa vb cu cineva despre problema mea, am o reținere... va rog foarte mult sa îmi recomandați un psihoterapeut sau psiholog ! Multumesc foarte mult!
2 comentarii

Buna seara
Mergeți la Dr Monica Preda și veți găsi o rezolvare împreună!
Mergeți la Dr Monica Preda și veți găsi o rezolvare împreună!

Multumesc! Îmi puteți da detali unde are dansa cabinetul unde o pot găsi ! Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18cum sa combat depresia??
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 12Orifril long 300mg
- 20depresia si atacurile de panica
- 2EMDR si tulburarea de stres post-traumatic
- 3de ceva timp mama mea a inceput sa se poarte ciudat
- 5de ceva timp se poarte foarte ciudat si este foarte deprimata
- 0Posibila depresie? Sau atac de panica?
- 28iubitul meu a plecat pe 4 luni si sunt in depresie
- 33Depresie
- 5depresie majora
- 2Depresie?
- 7totul se datoreaza bolii in sine sau au efect secundar si pastilele?
- 1tratament de multi ani cu antidepresive si nu ma simt bine, simt ca nu au niciun efect
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 24Depresie
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: