Depresie

Buna ziua, numele meu este Alexandra am 28 de ani, sunt din ploiesti, unde ma pot duce sa vorbesc cu cineva aici in ploiesti despre problema mea, sunt o fire Mao sensibilă ma atașez foarte repede, dar acum ultima oară am avut o relație de aproape doi ani cu un baiat, și într-un final
S-a încheiat foarte urat, am fost jicnita cu vorbe urate și acum le am in gând, nu ma pot concentra la absolut nimic am rămas prinsă acolo Trăind in relația aceia care s-a dovedit o minciuna, am slăbit exagerat, nu am apetit de mâncare, plâng exesiv, nu pot adormi și atunci când o fac ma trezesc brusc visând sau obosita, nu ma pot deschide sa vb cu cineva despre problema mea, am o reținere... va rog foarte mult sa îmi recomandați un psihoterapeut sau psiholog ! Multumesc foarte mult!
S-a încheiat foarte urat, am fost jicnita cu vorbe urate și acum le am in gând, nu ma pot concentra la absolut nimic am rămas prinsă acolo Trăind in relația aceia care s-a dovedit o minciuna, am slăbit exagerat, nu am apetit de mâncare, plâng exesiv, nu pot adormi și atunci când o fac ma trezesc brusc visând sau obosita, nu ma pot deschide sa vb cu cineva despre problema mea, am o reținere... va rog foarte mult sa îmi recomandați un psihoterapeut sau psiholog ! Multumesc foarte mult!
2 comentarii

Buna seara
Mergeți la Dr Monica Preda și veți găsi o rezolvare împreună!
Mergeți la Dr Monica Preda și veți găsi o rezolvare împreună!

Multumesc! Îmi puteți da detali unde are dansa cabinetul unde o pot găsi ! Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24LUPTA CU DEPRESIA
- 12Sunt totusi destul de trista!
- 2Depresie... nu pot sa ma controloez
- 7Obregia sau Spitalul Militar pt episod depresiv major?
- 113Tentative de sinucidere
- 9Ajutati-ma, nu stiu cum sa-mi ajut iubitul?e un tip depresiv!
- 8Omega 3 impotriva depresiei
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 6Depresie, ganduri negative, cearta cu parintii
- 7M-am ingrasat de la Seroquel XR 300?
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 6starea depresiva a sotului. ce sa fac?
- 25Depresia reactiva si depresia endogena
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 3Stare depresiva de pe urma expunerii la soare
- 2Despre depresie
- 34Depresia si Masturbarea
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: