Depresie - Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta?
Buna ziua,
Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta deocamdata pana saptamana viitoare cand merg la medic.Pastile sau altceva. Multumesc!
Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta deocamdata pana saptamana viitoare cand merg la medic.Pastile sau altceva. Multumesc!
2 comentarii
Puteti incerca Stresclin complex 3x1/ zi
Magnosun 0 1 0
Nervocalmin relaxare de zi 3x1/zi
Magnosun 0 1 0
Nervocalmin relaxare de zi 3x1/zi
Aveți un diagnostic confirmat pentru depresie? Pentru că și mie îmi vin la cabinet persoane care consideră că au depresie, iar după ce fac evaluare, rezultă că au un număr de simptome, dar nu suficiente pentru a pune diagnosticul de depresie.
Nu luați medicamente dacă nu aveți un diagnostic sigur. Pentru o depresie ușoară puteți lucra și cu un terapeut online, și dacă la evaluare rezultă că aveți într-adevăr depresie atunci puteți lua și medicamente, dar odată începută medicația nu le puteți opri când vreți ce pe baza unei scheme dată de psihiatru.
Nu luați medicamente dacă nu aveți un diagnostic sigur. Pentru o depresie ușoară puteți lucra și cu un terapeut online, și dacă la evaluare rezultă că aveți într-adevăr depresie atunci puteți lua și medicamente, dar odată începută medicația nu le puteți opri când vreți ce pe baza unei scheme dată de psihiatru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 71depresie, anxietate, fobie sociala, atacuri de panica
- 24LUPTA CU DEPRESIA
- 9va rog, URGENT, apa la inima, cat e de periculoasa?
- 3135Medicamente antidepresive?
- 3Depresie indelungata
- 3depresie?!
- 4M-am afundat intr-o tristete teribila de cand fiul meu s-a instrainat de familie
- 2Sfat de abordare a depresiei partenerei
- 6Cer prea mult?
- 1depresia
- 14vid psihic in depresie-cum se trateaza, "vindeca"?
- 11Depresie dupa ce m-am mutat
- 56Anxietatea generalizata sau depresia isi are aceste simptome?
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 12Depresie severa
- 3Simptomele unei depresii?
- 1Depresia sau altceva
- 2Depresie anxietate help
- 3Depresie pe fond dizarmonic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: