Depresie - Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta?
Buna ziua,
Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta deocamdata pana saptamana viitoare cand merg la medic.Pastile sau altceva. Multumesc!
Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta deocamdata pana saptamana viitoare cand merg la medic.Pastile sau altceva. Multumesc!
2 comentarii
Puteti incerca Stresclin complex 3x1/ zi
Magnosun 0 1 0
Nervocalmin relaxare de zi 3x1/zi
Magnosun 0 1 0
Nervocalmin relaxare de zi 3x1/zi
Aveți un diagnostic confirmat pentru depresie? Pentru că și mie îmi vin la cabinet persoane care consideră că au depresie, iar după ce fac evaluare, rezultă că au un număr de simptome, dar nu suficiente pentru a pune diagnosticul de depresie.
Nu luați medicamente dacă nu aveți un diagnostic sigur. Pentru o depresie ușoară puteți lucra și cu un terapeut online, și dacă la evaluare rezultă că aveți într-adevăr depresie atunci puteți lua și medicamente, dar odată începută medicația nu le puteți opri când vreți ce pe baza unei scheme dată de psihiatru.
Nu luați medicamente dacă nu aveți un diagnostic sigur. Pentru o depresie ușoară puteți lucra și cu un terapeut online, și dacă la evaluare rezultă că aveți într-adevăr depresie atunci puteți lua și medicamente, dar odată începută medicația nu le puteți opri când vreți ce pe baza unei scheme dată de psihiatru.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 13As vrea si eu un sfat...
- 7Obregia sau Spitalul Militar pt episod depresiv major?
- 75sunt deprimata si vreau un sfat (in special de la germont)
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 9Antidepresivele si probleme cu erectia
- 11nascuta in corpul gresit sau am probleme mintale
- 9sa fie de la anxietate?
- 11am facut primul pas
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 3Stare depresiva..
- 6anxietate si depresie de 22 ani
- 2cum as putea iesi din starea de depresie?
- 10Senzatie ciudata
- 15depresie ipohondriaca
- 10Anxietate sau Depresie ?!
- 3Depresie severa
- 5Mama mea nu mai ia pastilele
- 4Depresie severa cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: