Durere incisiv central

06-04-2016
Miha1996
Nu este medic/terapeut
Miha1996
Buna ziua
As dorii un sfat/o parere pentru problema mea : am de aproximativ 6 zile o durere la nivelul incisivului central drept(de sus), dar nu ma doare la atingere in schimb langa nas s-a format o mica umflatura iar cand apas pe ea simt durerea pana in dinte.Momentan nu sunt in tara si nu pot merge la un stomatolog sa vad despre ce este vorba.Dar acum cateva luni am avut o carie intre cei doi incisivi centrali pe partea din spate care a fost scoasa, zona a fost tratata si izolata. Prima zi am incercat sa inlatur durerea cu nurofen immedia ultra, dar nu a cedat iar apoi am luat ketonal, dupa acesta durerea trecea repede dar reaparea la un interval de 7-8 ore.
Ce as putea sa mai fac ca sa nu mai revina durerea ? pe o perioada de 3 luni pana ajung in tara.
1 comentarii
0
08-04-2016, ora 12:14
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Dupa descriere pare sa fie o problema endodontica a dintelui, o infectie la varful lui. Aceasta trebuie tratata prin drenaj ( tratament de urgenta ) si un tratament de canal bine facut. Umflatura de langa nas se poate mari fara sa se intervina local. Puteti tine si comprese reci pe buza, antiinflamator la nevoie, dar 3 luni este o perioada lunga.Incercati sa mergeti macar la initierea tratamentului unde sunteti sau veniti in tara mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: