Durere incisiv central
Buna ziua
As dorii un sfat/o parere pentru problema mea : am de aproximativ 6 zile o durere la nivelul incisivului central drept(de sus), dar nu ma doare la atingere in schimb langa nas s-a format o mica umflatura iar cand apas pe ea simt durerea pana in dinte.Momentan nu sunt in tara si nu pot merge la un stomatolog sa vad despre ce este vorba.Dar acum cateva luni am avut o carie intre cei doi incisivi centrali pe partea din spate care a fost scoasa, zona a fost tratata si izolata. Prima zi am incercat sa inlatur durerea cu nurofen immedia ultra, dar nu a cedat iar apoi am luat ketonal, dupa acesta durerea trecea repede dar reaparea la un interval de 7-8 ore.
Ce as putea sa mai fac ca sa nu mai revina durerea ? pe o perioada de 3 luni pana ajung in tara.
As dorii un sfat/o parere pentru problema mea : am de aproximativ 6 zile o durere la nivelul incisivului central drept(de sus), dar nu ma doare la atingere in schimb langa nas s-a format o mica umflatura iar cand apas pe ea simt durerea pana in dinte.Momentan nu sunt in tara si nu pot merge la un stomatolog sa vad despre ce este vorba.Dar acum cateva luni am avut o carie intre cei doi incisivi centrali pe partea din spate care a fost scoasa, zona a fost tratata si izolata. Prima zi am incercat sa inlatur durerea cu nurofen immedia ultra, dar nu a cedat iar apoi am luat ketonal, dupa acesta durerea trecea repede dar reaparea la un interval de 7-8 ore.
Ce as putea sa mai fac ca sa nu mai revina durerea ? pe o perioada de 3 luni pana ajung in tara.
1 comentarii
Buna ziua! Dupa descriere pare sa fie o problema endodontica a dintelui, o infectie la varful lui. Aceasta trebuie tratata prin drenaj ( tratament de urgenta ) si un tratament de canal bine facut. Umflatura de langa nas se poate mari fara sa se intervina local. Puteti tine si comprese reci pe buza, antiinflamator la nevoie, dar 3 luni este o perioada lunga.Incercati sa mergeti macar la initierea tratamentului unde sunteti sau veniti in tara mai repede.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie premolar
- 5Aditie de os
- 7Abces dentar
- 5infectie la radacina dintelui
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 3diagnostic: abces gingival
- 4Abces dentar!
- 3Dureri incisiv la atingere
- 2Abces dentar
- 5Abces gingival de luni de zile
- 1Indreptare incisiv (21)
- 7Coroana pe un sg dinte
- 1Puroi pe gingie - recurenţă săptămânală !
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 1Abces dentar
- 5Abces dentar
- 2Posibil Abces dentar
- 1Obraz umflat masea
- 0Abces dentar in sarcina
Mai multe informații despre: Abcesul dentar incisivul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: