Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic

22-02-2016
toni54
Nu este medic/terapeut
toni54
Buna ziua, am si eu o intrebare.Am avut o masea(maxilar superior dreapta) inflamata.Am urmat 7 zile cu oxi...(aceeasi substanta ca augmentinul).Sa retras umflatura, dar am constatat ca a mai ramas ceva dupa tratament in zona radacinii.Nu ma doare, dar la apasarea cu degetul in zona respectiva simt o durere fff vaga.Mai bine spus simt zona.La miscarea maselei cu degetele acelasi lucru.Banuind ca am punga de puroi am facut radiografie.Imi este cam frica de interventie pe masea s-au pe gingie.Am varianta de a continua cu tratament medicamentos?.Si daca da in ce mod.Am vazut ca cereti radiografia in unele cazuri, as trimite-o si eu dar nu stiu unde.

Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
22-02-2016, ora 21:52
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
obligatoriu se face tratament local. niciodata o infectie dentara nu se vindeca doar prin tratament luat pe cale generala cu antibiotice. mergeti cu radiografia la dentist
0
22-02-2016, ora 22:12
toni54
Nu este medic/terapeut
toni54
Multumesc frumos.Noapte buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: