Umflatura dupa extractia maselei de minte
Am fost la un medic chirurg si mi-a extras acum 2 saptamani un molar de minte gigant (erau doua masele ingemanate). Dupa operatie am luat antiinflamator si s-a desumflat aproape de tot. Dar acum, dupa 2 saptamani, sub masea am inceput sa ma umflu iar. Inghit greu si m-am umflat si sub limba. Inauntru, maseaua arata ok, nu este umflata, dar ma tot umflu pe exterior. Am inteles ca poate fi de la un ganglion iritat. Dar de ce s-a umflat abia acum dupa 2 saptamani? In interior nu am resturi de os de la maseaua extrasa.. am facut o radiografie.
6 comentarii
duceti-va la un nou consult...destul de repede.poate fi un hematom...dar la 2 saptamani.ciudat
m-am internat la chirurgie bmf. fac perfuzii cu antibiotice. Am facut o radiografie, nu este decat un tesut inflamat. din ce motive nu se stie. Nu am apucat sa fac si infectie.
mi s'a pus diagnosticul celulita subangula mandibulara dreapta. e ceva grav?
Am avut ieri o operatie la maseaua de minte inca neiesita. De atunci, toata partea mi s-a umflat tare si uneori am dureri. Dar nu insuportabile pentru ca iau calmante. Dar nu pot deschide gura decat foarte foarte putin si inca imi simt limba putin dureroasa. Oricum, principala mea intrebare este daca am voie sa ma spal pe dinti? Ar cam fi imposibil deoarece nu pot deschide gura ca sa intre periuta de dinti, dar ma clatesc cu apa de gura Tantum verde. Nu prea stiu ce sa fac, sau cum sa actionez acum dupa operatie...
Bineiteles ca treb sa va spalati pe dinti...altfel se depun resturi alimentare si exista risc de infectie sau se vindeca mai greu...ptr a reusi sa deschideti mai mult gura...mestecati guma!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 3infectie dupa extractie?
- 0extractie resturi masea
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 0Extractie masea cu puroi
- 1Mancarimi dupa extractie
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 1Puroi masea
- 4Extracție măsea de minte
- 3Abces care nu dispare
- 3Extracție măsea de minte
- 2Dupa extractia maselei de minte