Abces dentar continuu

16-05-2018
Claudiu9
Nu este medic/terapeut
Claudiu9
Problema mea a inceput in octombrie cand am avut o masea cariata. In Romania mi-a scos nervul si in luna martie mi-a cazut plomba definitiva. Am fost la un medic dentis in Anglia care m-am programat in decurs de 3saptamani pt a pune o plomba noua. Dupa doua saptamani am avut o durere ingrozitoare de dinti in zona in care am avut plomba definitiva si mi sa umflat gingia in parea superioara pe interior. M-am dus la acelasi dentist si mi-a prescris antibiotic (amoxacilina 250mg) timp de 5 zile si sa revin dupa 15zile pt control. Dupa ce am luat cateva zile antibiotice durerea a trecut si am inceput sa elimin puroi prin flegme destul de dese. Dupa cele 15zile am fost la control si in urma filmului mi s-a spus ca nu se vede nimic pe durerea a trecut flegmele inca le am si cel mai interesant lucru ii ca azi a inceput sa se umfle gingia inapoi...V-as fi recunoscator daca ati avea ceva sfaturi sau recomandari. Multumesc
2 comentarii
0
17-05-2018, ora 07:45
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
S-ar putea ca durerea sa fie de la gingie si nu de la radacina dintelui, de aceea nu se vede nimic pe radiografie.
Ar trebui curatata foarte bine gingia din jurul dintelui de catre medic.
Dvs puteti doar sa periati bine locul unde este umflat si sa clatiti cu ceai de cimbru.
0
17-05-2018, ora 21:28
Claudiu9
Nu este medic/terapeut
Claudiu9
Va multumesc mult pt informatie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: