Abces dentar continuu
Problema mea a inceput in octombrie cand am avut o masea cariata. In Romania mi-a scos nervul si in luna martie mi-a cazut plomba definitiva. Am fost la un medic dentis in Anglia care m-am programat in decurs de 3saptamani pt a pune o plomba noua. Dupa doua saptamani am avut o durere ingrozitoare de dinti in zona in care am avut plomba definitiva si mi sa umflat gingia in parea superioara pe interior. M-am dus la acelasi dentist si mi-a prescris antibiotic (amoxacilina 250mg) timp de 5 zile si sa revin dupa 15zile pt control. Dupa ce am luat cateva zile antibiotice durerea a trecut si am inceput sa elimin puroi prin flegme destul de dese. Dupa cele 15zile am fost la control si in urma filmului mi s-a spus ca nu se vede nimic pe durerea a trecut flegmele inca le am si cel mai interesant lucru ii ca azi a inceput sa se umfle gingia inapoi...V-as fi recunoscator daca ati avea ceva sfaturi sau recomandari. Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
S-ar putea ca durerea sa fie de la gingie si nu de la radacina dintelui, de aceea nu se vede nimic pe radiografie.
Ar trebui curatata foarte bine gingia din jurul dintelui de catre medic.
Dvs puteti doar sa periati bine locul unde este umflat si sa clatiti cu ceai de cimbru.
S-ar putea ca durerea sa fie de la gingie si nu de la radacina dintelui, de aceea nu se vede nimic pe radiografie.
Ar trebui curatata foarte bine gingia din jurul dintelui de catre medic.
Dvs puteti doar sa periati bine locul unde este umflat si sa clatiti cu ceai de cimbru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15abces dupa extractie?
- 11Interventie chirurgicala?
- 4nu vad rezultate la abcesul dentar
- 0Abces la masea
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 5Abces gingival de luni de zile
- 0Urgent! Abces dentar
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 2Sarcina masea cu puroi si sarcina
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 1Puroi la radacina dintelui
- 1La abcesul măselei de minte este neapărată intervenția chirurgicală?
- 2Masea umflata, ce este de facut?
- 5Abces dentar
- 4Placuta pusa dupa incizie
- 1Inflamație măsea
- 0Abces peste o luna dupa extractia maselei de minte
- 0Abces dentar in sarcina
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: