pete negre in campul vizual - AJUTOR
Buna ziua, am si eu o intrebare - dak stie cineva despre ce este vorba - la ochiul drept vad doua pete mici negre (ele se vad in campul vizual - si se misca proape sincron cu ochiu) - adik vad imaginea normala + cele 2 pete mici negre care se misca aproape sincron cu ochiul. ASTEPT RASPUNS. MULTUMESC
3 comentarii
salut paco, eu am la ambi ochi, am fost la doctor si m a controlat cu un aparat electronic, mi-a spus ca cristalul imbatraneste si e normal cu inaintarea in varsta.Nu stiu daca e aceeasi problema dar macar poti avea o idee.Numai bine
Buna ziua, am si eu o intrebare - dak stie cineva despre ce este vorba - la ochiul stang vad doua pete mici negre (ele se vad in campul vizual - si se misca proape sincron cu ochiu) - adik vad imaginea normala + cele 2 pete mici negre care se misca aproape sincron cu ochiul. Mentionez ca am si un astigmatism. ASTEPT RASPUNS. MULTUMESC
eu ma aceeasi problema de cateva luni si am si astigmatism miopie, la ochiul stang vad cele doua bile eu le numesc negre ce se plimba odata cu rotirea ochiului, si numai dimineata dupa ce am deschis ochii si nu sunt batrana am 32 de ani, nu stiu ce este dar ma voi duce la oftalmolog si voi afla
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 39Ceata pe ochi
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 3Filmele 3D cu ochelari afecteaza ochii?
- 5Tulburari de vedere, apoi dureri de cap partea stanga.
- 4pierdere vedere la trezire cca 5 minute
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 7Am probleme cu ochi de 6 luni - recomandari
- 4Mancarime ochi si apoi lacrimare...
- 0incetosarea vederii
- 2vedere neclara
- 1ameteli si inegrirea priviri
- 1intunecarea vederii
- 2tremurat vedere
- 2Vedere neclară
- 2Dereglari majore a vederii, dureri de cap, slabiciuni !
- 7Vad o luminita
- 0Aparitie fulgere de la lumina difuza
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: