daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
buna ziua.doresc sa va multumesc pentru acest site care ne ajuta la greu. ma numesc nicoleta si am 22 de ani.iau anticonceptionale karissa de 4 zile pentru tratarea unor mici chisturi dar si pentru contraceptie.ieri am sesizat o problema grava.nu mai vad bine cu ochiul drept, cred ca am facut tromboza retiniana.mai pot cotinua tratamentul cu karissa?daca iau anticoagulante contraceptivul isi va mai face efectul pt contraceptie?ochiul isi va reveni?va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra
5 comentarii
Raspunsul meu nu cred ca o sa-ti prea pleaca dar in fine:
Ce ei tu nu iti ajuta deloc ci numai iti dauneaza, ceea ce se poate vedea la dreglarile aparute la ochi.
Nu stiu care doctori au putut afirma astfel de aberatii precum ca anticonceptionalele ar vindeca sau trata chisturile dar efectul lor il vezi foarte bine pe pielea ta.
Incearca medica naturista sau homeopata, astfel de medicamente sui teorii nu au ajutat si nici vor ajuta pe nimeni decat poate la dereglearea sistemului hormonal si al sanatatii.
Ce ei tu nu iti ajuta deloc ci numai iti dauneaza, ceea ce se poate vedea la dreglarile aparute la ochi.
Nu stiu care doctori au putut afirma astfel de aberatii precum ca anticonceptionalele ar vindeca sau trata chisturile dar efectul lor il vezi foarte bine pe pielea ta.
Incearca medica naturista sau homeopata, astfel de medicamente sui teorii nu au ajutat si nici vor ajuta pe nimeni decat poate la dereglearea sistemului hormonal si al sanatatii.
iti multumesc mult pentru raspuns.dar ce sa fac?termin de luat folia sau ma opresc?de ce am avut efect advers doar de la 3 pilule inghitite?
Buna seara! Iti recomand un consult oftalmologic, urgent , pentru precizarea diagnosticului( este foarte important examenul fundului de ochi ) ; medicul examinator va decide si conduita terapeutica( si daca este sau nu nevoie de anticoagulant) ; ar fi bine sa vorbesti cu medicul ginecolog in vederea opririi administrarii anticonceptionalelor pentru o perioada, eu sunt de parere ca 3luni; numai bine
va multumesc mult.revin cu rezultatul.o zi senina!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Pauza de 7 zile
- 0Tratament indelungat anticoagulante
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 4vedere incetosata
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 14Folosire Nuvaring
- 5astept un ras
- 5Am intarziat cu pastila
- 12yasmin
- 2puncte, chestii sau organisme albe in ochi sau vedere
- 2Reluare anticonceptionale?
- 11ingrijorare din cauza escapelle
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 2Dereglari majore a vederii, dureri de cap, slabiciuni !
- 3Cum sa administreze karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Medicamentele anticoagulante karissa tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: