Aparitie fulgere de la lumina difuza
Buna ziua,
Am si eu o problema, sper de natura oftalmologica, si as dori o indrumare daca ma puteti ajuta. Am sesizat ca apare in proportie de 80% in zilele in care depasesc 8 ore de somn in cursul noptii. Totul se intampla la o schimbare brusca de intensitate a luminii sau la o lumina mai difuza. Brusc, nu mai pot focaliza si chiar daca e scrisul mare nu il vad bine conturat, ci in ceata. Dupa vreo 5 minute revine focalizarea si apar niste fulgere(2-3) care pot fi vazute cu ambii ochi(chiar daca il inchid pe unul). In cele din urma dispar fulgerele si am ca o ceata in jurul imaginii. Totul dureaza in jur de 20 de min si vederea revine la normal. Am sesizat dupa, o durere deasupra nasului(la sinusuri) si sub ochi(la pomete). Ce as putea sa fac? La cine sa apelez?
Am facut 3 controale oftalmologice si au iesit in regula si tensiunea oculara in limite.
Va multumesc mult.
Am si eu o problema, sper de natura oftalmologica, si as dori o indrumare daca ma puteti ajuta. Am sesizat ca apare in proportie de 80% in zilele in care depasesc 8 ore de somn in cursul noptii. Totul se intampla la o schimbare brusca de intensitate a luminii sau la o lumina mai difuza. Brusc, nu mai pot focaliza si chiar daca e scrisul mare nu il vad bine conturat, ci in ceata. Dupa vreo 5 minute revine focalizarea si apar niste fulgere(2-3) care pot fi vazute cu ambii ochi(chiar daca il inchid pe unul). In cele din urma dispar fulgerele si am ca o ceata in jurul imaginii. Totul dureaza in jur de 20 de min si vederea revine la normal. Am sesizat dupa, o durere deasupra nasului(la sinusuri) si sub ochi(la pomete). Ce as putea sa fac? La cine sa apelez?
Am facut 3 controale oftalmologice si au iesit in regula si tensiunea oculara in limite.
Va multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete negre pe vedere
- 10Vad puncte albe spre transparent
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 19Puncte negre, puncte funds, plutitori, floaters sau cum le zice
- 7va rog urgent o parere despre ce poate fi !
- 2Nu vad bine cu ochiul drept
- 0Vad in ceata
- 0Tobradex - vedere incetosata
- 4ma doare cand ma uit la TV, calculator, etc
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 0Vedere incetosata, insotita de durere si lacrimare
- 2Vedere neclară
- 1Vedere neclara cu un ochi
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 2Dereglari majore a vederii, dureri de cap, slabiciuni !
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Problemă de vedere?
- 5Flash uri de lumina in ochi
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: