incetosarea vederii
Buna ziua, am urmatoarele probleme:
de aproximativ o luna am senzatii de mancarime ale pleoapelor, si daca imi frec ochii, se umfla.
am avut o problema acum 3 saptamani: mi-a intrat o ramasita de unghie in ochiul drept cand imi frecam pleoapa probabil si mi-a produs leziuni asupra cristalinului, iar apoi s-a concretizat intr-o conjunctivita dupa spusele dr otalmologic sangeroasa. mi s-a prescris tratament: vigamox, colargol, antibioptal, corner gel. acum nu mai am ochii rosii, dar mai am inca mancarimi ale pleoapelor si incetosarea vederii ochiului drept.
in urma acestui fapt si prietenul meu s-a pricopsit cu conjunctivita, a luat aceleasi picaturi ca si cele prescrise mie, i-au trecut senzatiile de mancarime si ochi rosii dar are aceeasi problema ca si mine si anume incetosarea privirii.
ce ar putea sa insemne acest lucru si ce as putea sa iau pana ajung la un dr oftalmolog.
multumesc !
de aproximativ o luna am senzatii de mancarime ale pleoapelor, si daca imi frec ochii, se umfla.
am avut o problema acum 3 saptamani: mi-a intrat o ramasita de unghie in ochiul drept cand imi frecam pleoapa probabil si mi-a produs leziuni asupra cristalinului, iar apoi s-a concretizat intr-o conjunctivita dupa spusele dr otalmologic sangeroasa. mi s-a prescris tratament: vigamox, colargol, antibioptal, corner gel. acum nu mai am ochii rosii, dar mai am inca mancarimi ale pleoapelor si incetosarea vederii ochiului drept.
in urma acestui fapt si prietenul meu s-a pricopsit cu conjunctivita, a luat aceleasi picaturi ca si cele prescrise mie, i-au trecut senzatiile de mancarime si ochi rosii dar are aceeasi problema ca si mine si anume incetosarea privirii.
ce ar putea sa insemne acest lucru si ce as putea sa iau pana ajung la un dr oftalmolog.
multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cam 8 luni am observat ca vad ca prin ceata...
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 4atrofie optica
- 3Intunecarea privirii (scurt ca si cum as clipi rapid)
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 2Nu vad bine cu ochiul drept
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 1Ceata ochiul stang
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 1Problema focalizare ochi drept
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 1Vad conturul obiectelor privite
- 2Tulburari de vedere urmate de durere de cap
- 12Tulburări de vedere - punctulete negre pe ochi