ameteli si inegrirea priviri

Buna, am 17 ani si de ceva timp atunci cand ma ridic sau mai nou, de 2 saptamani chiar si atunci cand merg pentru cateva secunde incepe sa imi bata inima tare, nu imi mai pot tine echilibrul, privirea mi se inegreste, imi e greu sa respir, sunetele se distorsioneaza si capul parca mi se invarte, iar dupa cateva secunde poate chiar mai putin nu imi pot da seama in momentele acelea deoarce pare un timp indelungat imi revin complet. ce poate fi?
1 comentarii

Poarta denumirea de hipotensiune, iar senzatia aceea de negru in fata ochilor in momentul cand de ridici brusc in picioare apare mai mult ca un act reflex, sangele coboara in membre, iar creierul este privat de 'combustibil' pentru cateva secunde, hipotensiunea ortostatica, dar si hipotensiunea este frecventa in sezonul cald, in randul adolescentilor tensiunea de regula este mai scazuta, iar pulsul marit, desori fiind tahicardici, insa se intampla si in cazul persoanleor care nu se hidrateaza corespunzator.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 4Pete negre in campul vizual
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 3Ameteala si orbire temporara
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 4Lovitura minora urmata de ameteli
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3Stare inconfortabila la emotii si caldura + altele
- 4Ce poate fi ?
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 2ameteli, frunicaturi, oboseala
- 6Probleme cu ochii.
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 0Amețeli si furnicături la frig si la curent!
- 1Amețesc groaznic !
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 10Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
- 0Cand ma uit in jos
- 2Ameteli in continuu fara dureri de cap sau alte simptome
Mai multe informații despre: Ameteala tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: