intunecarea vederii
Buna ziua!Am trecut pri urmatoarea situatie:uitandu-ma pe monitorul calculatorului am simtit pentru o clipa ca vad'negru inaintea ochilor', apoi probabil din cauza sperieturii am ramas cu un puls mare(80-90batai/min), eu care de obocei am un ritm sub normal, bradicardie, dar si episoade le fibrilatie atriala paroxistica.Atunci nu, pulsul era regulat.
Mentionez varsta, 74ani.Bine inteles ca port ochelari.Cand ma uit pe calculator ii schimb cu unii mai vechi, care pt aproape, fiind mai slabi, se potrivesc cu distanta pana la ecran.Care ar putea fi cauza situatiei descrise?
Va multumesc, m.d.
Mentionez varsta, 74ani.Bine inteles ca port ochelari.Cand ma uit pe calculator ii schimb cu unii mai vechi, care pt aproape, fiind mai slabi, se potrivesc cu distanta pana la ecran.Care ar putea fi cauza situatiei descrise?
Va multumesc, m.d.
1 comentarii
Buna ziua !
Ar putea fi vorba de tulburari, probabil acute, ale circulatiei retiniene, eventual si a celei cerebrale.
Mai ales avand in vedere si faptul ca aveti o cauza potential generatoare de trombi care, devenind em-
boli circulanti, pot obstrua brusc, acut, unele vase de sange, cum ar fi cele de la nivelul ochiului sau/ si
al creierului- aceasta cauza fiind, in cazul dumneavoastra, fibrilatia atriala-, va recomand sa va adresati
de urgenta unui oftalmolog (si, dupa aceasta, si unui neurolog si, eventual, si cardiologului).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Ar putea fi vorba de tulburari, probabil acute, ale circulatiei retiniene, eventual si a celei cerebrale.
Mai ales avand in vedere si faptul ca aveti o cauza potential generatoare de trombi care, devenind em-
boli circulanti, pot obstrua brusc, acut, unele vase de sange, cum ar fi cele de la nivelul ochiului sau/ si
al creierului- aceasta cauza fiind, in cazul dumneavoastra, fibrilatia atriala-, va recomand sa va adresati
de urgenta unui oftalmolog (si, dupa aceasta, si unui neurolog si, eventual, si cardiologului).
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 2probleme de vedere
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 3vedere in ceata
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 2ceata pe ochi ajutor
- 9conjunctivita - vedere in ceata
- 0Tobradex - vedere incetosata
- 1Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
- 4durere cad ma uit la calculator
- 2Sfat ochi (dubla vedere)
- 1Problema focalizare ochi drept
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 7Vad o luminita
- 0ceata coltul ochiului
- 0Orbire la un singur ochi cateva minute
- 0Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
- 2Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 4Tumoare la creier posibil
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere vederea slabita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: