Ceata pe ochi

31-01-2009
ElenaLena
Nu este medic/terapeut
ElenaLena
Buna ziua!
In urma cu 2 zile m-am lovit la cap in urma unui accident in casa. Imediat dupa, am observat o durere la ochiul drept can privesc in sus sau indreapta, si un fel de ceata pe acelasi ochi. De asemenea, durerea de cap persista in doua locuri, nu foarte puternic. Va rog frumos sa-mi spuneti unde sa ma adresez: la oftalmolog sau neurolog? Poate fi ceva grav? Dk ochiul a suferit in urma loviturii la cap, se poate trata sa dispara ceata?
Tin sa mentionez k am facut un control oftalmologic acum jumatate de an. Medicul mi-a spus k nu am nevoie de ochelari, doar k muschii ochilor sunt foarte incordati din cauza stresului si a calculatorului, mi-a recomandat Midriacil1%, dar nu l-am folosit pentru ca 6 ore dupa nu vedeam nimic.
Pe moment ma deranjeaza totusi ceata si durerea de la ochiul drept in urma loviturii la cap.
Multumesc.
39 comentarii 12 Înainte ›
0
31-01-2009, ora 14:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua!

In ce parte a capului v-ati lovit? V-ati lovit tare? Pe o scara de la 0 la 10...
S-ar putea ca in urma acestei lovituri sa va fi ales cu un traumatism cranio-cerebral, trebuie sa consultati un neurolog care sa va faca o tomografie. daca se dovedeste a fi traumatism, stati linistita, se poate tratat foarte bine cu Cerebrolysin si nu numai. Dupa consultul neurologic puteti merge si la oftalmolog!

Numai Bine si aveti mare grija cu capul, incercati sa evitati pe cat posibil sa va loviti (eu va spun dvs, dar eu mi l-am si spart, sa nu mai spun de lovituri...)

Weekend placut!
0
31-01-2009, ora 15:40
ElenaLena
Nu este medic/terapeut
ElenaLena
Multumesc NICK
M-am lovit in crestet, in partea dreapta mai mult, si putin in stanga.
Durerea persista mai mult in dreapta.
Ochiul nu e rosu, dar ma doare un pic spre pleoapa si ma deranjeaza senzatia ca as avea ceva pe el.
Deci ma duc la neurolog mai intai? sau trebuie sa fac si "fundul de ochi"?
Ce investigatii medicale precise ar trebui sa faca neurologul?
Si, dupa cerebrolysin, ochiul ar trebui sa revina la normal?
Multumesc, si dv week end placut.
0
31-01-2009, ora 16:33
Cu multa placere!
Da, mai intai consultati neurologul care va decide ce analize sa va faca si tratamentul pe care sa vi-l dea.
Dupa ar fi bine sa mergeti si la oftalmolog pt. :"fundul de ochi"!
Daca problema ochiului este datorata acelei lovituri, mai mult ca sigur in urma unui tratament cu Cerebrolysin va veti face perfect bine, aveti incredere.

;))
0
01-02-2009, ora 17:56
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Daca nu ati ajuns la medic, ar fi bine sa mergeti la Urgente; da, trebuie sa va vada un oftalmolog pentru un examen oftalmologic complet( determinarea acuitatii vizuale, examen biomicroscopic al polului anterior si examenul fundului de ochi) in vederea stabilirii diagnosticului si tratamentului si un neurolog; In legatura cu tratamentul prescris, Mydriacil 1%, va propun intreruruperea lui ( produce midriaza si paralizia acomodatiei si nu mai vedeti aproape)si un nou consult cu cicloplegie pentru a vedea daca aveti un mic viciu de refractie ce necesita corectie optica; numai bine
0
01-02-2009, ora 22:52
ElenaLena
Nu este medic/terapeut
ElenaLena
Multumesc Elina
Numai bine si dv
Inca nu am fost la medic, maine urmeaza sa vad un neurolog
Midriacilul nu l-am folosit decat o data, am avut intuitia ca e prea puternic.
De fapt, dupa un consult oftalmologic complet, cu rezultate bune, medicul mi-l recomandase pentru relaxarea muschilor ochilor, foarte incordati.
As urma totusi un trtament cu cerebrolysin cum a mentionat si Nick, pentru imbunatatirea circulatiei (atata timp cat nu am o problema majora de vedere).
0
01-02-2009, ora 23:21
Elena, Cerebrolysin este un preparat care contine un hidrolizat de proteine din creier de porcina, care regenereaza foarte eficient creierul. Este foarte recomandat persoanelor care sufera de deficiente cognitive, traumatisme cerebrale, disfunctii organice cerebrale, tulburari de comportament, depresie endogena si in general pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca memoria...daca vrei sa faci, consulta medicul si nu face mai mult de maxim 1 ml pe zi, timp de maxim 20 de zile (jntramuscular).

Numai Bine!
0
02-02-2009, ora 14:47
ElenaLena
Nu este medic/terapeut
ElenaLena
Buna Nick
Vreau sa-ti spun k am aproape toate simptomele enumerate de dv mai sus, ceata pe ochi si atacuri de panica le aveam si inainte de lovitura la cap, doar k dupa aceasta s-au agravat. Ma referisem la imbunatatirea circulatiei in creier. Si mama mea are distonie neurovegetativa, ca si mine de altfel, si foloseste cu succes cerebrolysin o data pe an. Eu inca nu l-am folosit, incep de maine tratamentul (1 ml 10 zile intramuscular), dupa cum mi-a recomandat neurologul astazi.
Sper sa mi se imbunatateasca vederea si sa dispara durerea de cap.
Va multumesc mult pentru suport. Sunt noua aici pe site si va spun k sunteti o echipa minunata.
0
04-02-2009, ora 14:00
ElenaLena
Nu este medic/terapeut
ElenaLena
Buna ziua Nick!
M-ar interesa parerea dv, daca aveti timp sa-mi raspundeti.
Am inceput injectiile cu cerebrolysin (in paralel cu Mg-B6 pastile timp de 2 saptamani, Alprazolam 0.25 jumatate pastila inainte de somn si Cinotropil pastile timp de o luna). Cum vi se pare reteta neurologului?
Ar trebui sa consult si oftalmologul dupa o luna daca nu-mi dispare ceata si durerea de la ochiul drept?
Nu am facut consult pentru tensiune intracraniana, ultima data (acum 1 an) era "moderata".
Va multumesc.
0
11-02-2009, ora 00:51
iulia murar
Nu este medic/terapeut
iulia murar
buna..am' 17'si in urma cu o luna' si o sapt' ma-m lovit la cap'deasupa la ceafa' cu cativa cm'.de biblioteca din camera mea..biblioteca este din lemn'deci e foarte tare...cred ca si lovitura a fost un pic mai puternica.ptr ca mi'o si zdruncinat un pic capul...dar nu ma doare tare'..cateodata'ma doare un pic..si ametesc..dar cred ca si de la lipsa de vitamine'si de la oboseala..mentionez dorm ff tarziu' noaptea..si dim ma trezesc la 7!ce am de facut?sunt riscuri sa am ceva probleme la creier...!!?capu nu mi la-m spart niciodata'..si nici atunci..si nici nu am sangerat..!!doar o fost o lovitura puternica din neatentie..!!oare este ceva grav??va rog frumos raspundeti'mi la intrebare' ca sunt cam ingrijorata...!!unii prieteni imi spun' sa nu imi fac probleme..deoarece multi dintre ei sau lovit si nu au avut nici ei la randu lor probleme...va multumesc:)
0
11-02-2009, ora 16:43
Stimata D-na Elena,

Este foarte buna reteta neurologului, sunt de acord cu Cerebrolysin, MagneB6 si Cinnotropil, dar nu si cu Alprazolam. Nu sunt de acord cu benzodiazepinele si orice alt tip de calmant chimic...daca puteti nu il mai luati pentru ca nu va face bine, va calmeaza "artificial" si are efect doar partial pentru ca in timp trebuie sa luati o cantitate mai mare pentru a mai avea efect, plus ca luat mai mult de 2-4 saptamani poate sa creeze depedenta organica si mai rar psihoafectiva.
Trebuie sa mergeti si la oftalmolog neaparat, urmati sfatul doamnei oftalmolog Alina Zorca...trebuie sa mergeti la oftalmolog chiar daca faceti tratamentul dat de neurolog, va rog!

Iulia, tie iti recomand o cura cu vitamine Supradyn forte, comprimate efervescente. Unul pe zi, inainte de masa cu 30 de minute, timp de minim o luna. sa te odihnesti cat poti de mult, nu sta la computer mai mult de 2 h, nu te uita foarte mult la televizor, relaxeaza-te cat poti de mult si incearca sa adormi de pe la ora 22, maxim 23. daca ameteala si oboseala continua in ciuda vitaminelor, atunci consulta un medic neurolog sau unul internist, unul dintre ei iti va spune exat ce ai de facut.

Numai Bine amandurora! O zi superba intr-o saptamana minunata ;):)
0
24-02-2009, ora 23:21
iulia murar
Nu este medic/terapeut
iulia murar
multumesc' ptr ajutor::)
0
04-03-2009, ora 16:12
gabriela86
Nu este medic/terapeut
gabriela86
Buna Nick! As avea nevoie de un sfat de la tine. In urma cu aproape doua luni m-am lovit la cap, alunecand pe ghiata. Nu imi amintesc cazatura, ci doar momentele de dupa ce m-am ridicat. M-am ridicat, am plecat pe picioarele mele, nu am avut ameteli nimic. M-am dus la Urgenta pentru un consult, doamna doctor de acolo m-a consultat si mi-a zis ca nu am nimic. Mi-a prescris Aulin timp de cinci zile. In perioada urmatoare m-am simtit bine, lovitura s-a vindecat. Acum o luna insa am simtit o impunsatura mica acolo in locul loviturii. Si am facut un atac de panica, dupa cum aveau sa imi spuna cei de la Urgenta. Eu eram convinsa ca mi se intampla ceva rau la cap si am inceput sa tremur, aveam senzatia ca nu vad bine, am avut frisoane, fiori. Am fost la Urgenta, mi=au facut EKG (mi-a iesit tahicardie), mi-au facut pana si test de sarcina. Le/am spus si de lovitura la cap, nu mi-au dat nimic dar au zis totusi sa consult un neurolog. Ceea ce am si facut dupa trei zile. Neurologul mi-a reafirmat ca nu am nimic, s-a uitat la ochii mei, mi-a verificat reflexele, m-a intrebat daca am vomitat sau daca am ameteli. Mi-a zis ca e doar panica. Mi-a prescis Magne B6, vitamina D, Mentat, Neuromultivit si Prazolex de 0, 25, o jumatate dimineata si o jumatate seara. Am luat tratamentul timp de aproape o luna, am renuntat acum cateva zile. M-am simtit mai bine, am mai avut mici "episoade", cand aveam senzatie ca imi e rau, mici fioruri, mai simteam cate ceva la cap, dar starea generala a fost buna.

Maine sau poimaine trebuie sa ajung din nou la neurolog sa ii spun cum ma simt. Problema e ca de doua zile ma simt din nou rau. Adica simt mici zvacnituri si furnicaturi la cap, si azi am constatat ca vad in ceata cu ochiul drept. Mi-am acoperit ochiul stang si am observat ca vad in ceata cu dreptul. Adica vad sa citesc cu el, descifrez textele, dar in ceata. Pana acum nu am avut asa ceva. Cu stangul nu am probleme. Mentionez ca lovitura la cap tot pe partea dreapta am suferit-o. Eu am spus ca as vrea si un tomograf, medicii care m-au vazut pana acum au spus ca nu e cazul. Mi-e foarte teama sa nu am un cheag sau mai stiu eu ce la cap. Ma simt slabita, nu prea pot sa mananc. Simt si niste mici furnicaturi in crestetul capului, dar nu la locul in care m-am lovit. Nu am stari de somnolenta. Mentionez ca de vreo cinci ani am lucrat in continuu la calculator si pana la tratament ma culcam f tarziu, eram f dezorganizata si cu programul alimentar. Ce ma sfatuiesti sa fac? Multumesc.
0
04-03-2009, ora 18:19
Stimata Doamna Gabriela!

Dupa cate am citit, dumneavoastra ati "dat" numai peste medici care v-au analizat foarte superficial si care nu au tinut cont de doleantele dvs. Mai mult ca sigur, cutia craniana si Sistemul Nervos Central, au avut de suferit de pe urma acelei cazaturi (nu trebuie neaparat sa aveti cheaguri), este absolut normal, tocmai de aceea, va rog sa insistati pe langa medicul neurolog, sa va faca niste examene cat mai amanuntite si vb dsp Cerebrolysin. Trebuie, de asemenea, sa va faceti un control oftalmologic, este absolut necesar!

Daca doriti, va rog sa intrati pe urmatorul link si sa luati legatura cu medicul internist care m-a facut pe mine bine intre 2006-2008 (si chiar si acum ma duc la dansa). Este singura in care am incredere 100% si de la dansa am invatat foarte multe. Macar sunati-o si povestiti-i, va poate ajuta mai mult decat va imaginati.

Gasiti pe link-ul de mai sus tot ce aveti nevoie pt a lua legatura cu dansa.
Mai mult ca sigur, Cerebrolysin-ul va va face foarte bine!
Numai Bine!
0
06-03-2009, ora 15:24
gabriela86
Nu este medic/terapeut
gabriela86
Multumesc pentru raspuns Nick!

Am fost la neurolog si o nenorocita de adeverinta de student imi amana analizele cateva zile. Trebuie sa astept pana luni, cand fac rost de adeverinta, sa ma intorc la neurolog si abia atunci sa imi dea niste trimiteri.

Sunt din ce in ce mai ingrijorata din cauza acelor furnicaturi la nivelul capului. Sa fie de la lipsa de calciu? Nu imi dau seama. Ma multumesc totusi cu gandul ca nu ma doare capul acut pe niciunde, deci probabil sunt sanse mici sa se fi format vreun cheag.

Ramane inca problema cu vederea, dar care s-a ameliorat. Cand sunt mai relaxata, pot sa vad destul de clar si cu ochiul drept. Numai ca am senzatia ca trebuie sa ma concentrez mai mult decat de obicei ca sa vad clar. Plus ca, atunci cand e lumina nenaturala in camera, din nou simt ca vad oarecum sters sau incetosat. O sa merg la oftalmolog saptamana viitoare.

Ma ingrijoreaza insa ca de cateva zile imi vine tot mai greu sa mananc. Adica sa inghit. Cred ca e din cauza nelinistei legata de starea mea de sanatate. Daca iau cateva inghitituri, simt ca daca mai iau inca una, o dau imediat afara. Asa am patit de dimineata cu un fruct pe care am incercat sa il mananc. La ultimele inghitituri le-am dat imediat afara.

Pana sa ma duc sa imi fac analizele, as avea o intrebare. Crezi ca lipsa de calciu produce acele furnicaturi la nivelul capului? E doar un loc in care le simt, partea stanga din varful capului. Dar in afara de furnicaturi mai sunt si cateva intepaturi pe care le simt din cand in cand, in mai multe locuri. Oooooooof sunt ingrijorata pentru ca nu stiu de unde vin toate lucrurile astea si pur si simplu imi dau viata peste cap.

Daca as fi fost din Bucuresti m-as fi dus fara sa clipesc la doamna doctor, pare extraordinara. Pai pe mine neuroloaga nici 5 minute nu a stat sa ma asculte. Eu sunt din Craiova, din pacate. Daca nu reusesc sa rezolv cu ce am aici la dispozitie si daca continuu sa ma simt asa, o sa ma duc si la Bucuresti.

Multumesc inca odata pentru raspuns!
0
06-03-2009, ora 17:20
Stimata Doamna,

Hipocalcemia, poate mai mult sau mai putin, sa provoace unele amorteli, dar nu am auzit pana acum de amorteli numai intr-un punct din zona capului. De obicei amortelile sunt localizate in zone precum mainile, picioarele si alte astfel de locuri aferente mainilor sau picioarele si, in unele cazuri mai grave, cand apare tetania sau spasmofilia, se poate sa iti simti tot corpul amortit si rece.

Pt. o eventuala hipocalcemie/tetanie/spasmofilie, iti recomand Kalsis (3/zi) si Alfa D3 (2/zi de 0, 25 micrograme) (1 alfahidroxyvitamin D3).

Va cred ca sunteti ingrijoarata. Si eu am avut o problema foarte mare cu hipocalcemia prin 2006, nu mi-a trecut cu nimic, pana nu am luat ce v-am spus mai sus. Acel tratament mi-a fost dat de doamna doctor dsp care v-am povestit.
Daca nu puteti sa ajungeti deocamdata la consultatie, va rog macar sa o sunati si sa ii spuneti ce aveti, macar va mai linisteste. Daca va este rusine sa sunati asa fara recomandare, ii puteti spune ca ati v-a recomandat NICK de pe forumul Romedic, si asa, scapati de o eventuala rusine sau anxietate.

Numai Bine si va rog sa insistati pe langa neurolog, va trebuie neaparat un produs cu efect nootropic, de genul: Cerebrolysin, Oxybral SR, Nootropil etc., care sa regenereze tesutul si sa "restaureze" circulatia sanguina cerebrala.

;))
0
10-12-2009, ora 20:53
ella84
Nu este medic/terapeut
ella84
buna, eu stau cam 8 ore pe zi la calculator, de 4 ani, am ochii f obositi, mi-am cumparat ochelari cu protectie pentru calculator insa de curand imi tot apare o ceata pe ochiul drept... ce sfaturi imi dati ?...oricum voi merge la un control...dar tot aman..
0
11-12-2009, ora 19:43
Consult oftalmologic + Vitavision (2 tablete pe zi - una dimineaţa, una seara, după mese). Nu exageraţi cu statul în faţa computerului. Aşteaptaţi şi sfaturile d-nei oftalmolog Alina Zorca!
Toate cele bune şi sărbători fericite ;)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
17-12-2009, ora 19:08
olteanu ele
Nu este medic/terapeut
olteanu ele
Am si eu o intrebare: am fost foarte racita si dupa ce mi-a trecut cu ochiul stang vad asa nu stiu parca ma retine ceva ca o panza subtire in partea de jos ca si cum ar fi umflat ochiul in partea de jos, dar vad la distanta vad culori forme tot, dar am o senzatie ciudata cand privesc. Sa fie o consecinta a faptului ca am fost racita? Sau sa ma fi prins curentul? Am starea asta de 1 sapt si nu imi trece.Exista vreun tratament, va rog sa ma ajutati, am o stare de neliniste din cauza asta. Va multumesc!
0
19-12-2009, ora 12:13
Bună ziua,

Se întâmplă destul de frecvent ca vederea să fie afectată din cauza unei răceli puternice, dar pentru a exclude altă cauză consultaţi un medic oftalmolog. NU amânaţi.

Toate cele bune şi multă sănătate;)
0
02-02-2010, ora 22:53
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Buna, am o bunicuta de 85 ani anul trecut am operat-o de cataracta la ochiul stang, acum doua luni a facut tensiune mare peste 20, atunci pe moment zice ca ia luat vederea.De atunci zice ca pe ochiul operat se pune o ceata, poate sa se fi deplasat cristalul?
0
09-08-2010, ora 10:21
Eclara
Nu este medic/terapeut
Eclara
Buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine.de 2 ani am inceput sa vad la inceput la un ochi si apoi la amandoi pete de ceata si ceva firicele transparente.am dureri mari de cap iar acele pete imi accentueaza durerea.abia imi misc ochii si sunt zile cand nu ii pot deschide pentru ma dor ff tar si petele acelea ma deranjeaza foarte tare.am fost la oftalmolog si mi-a facut tot felu de analize si camp vizual.pe camp apareau pe ambii ochi ceva pete.doamna doctor mi-a spus ca nu am nimic la ochi doar o atrofiere a nervului la ochiul drept...ochi la care petele sunt mai multe.m-a trimis la neuro sa imi fac un rmn pt ca ea a spus ca un isi explica de la ce le vad.am fost la neuro.am facut rmn insa doctorul era grabit si abia s-a uitat peste el si a zis "bine ca nu ii tumoare"...si cam atata.nu mi-a explicat de la ce vad in ceata.a spus sa fac un film si pt spondiloza eventual.eu nu am mai mers niciunde pentru ca se pare ca nimeni nu stie ce am si doar ma plimb din stanga in dreapta.va rog dc ma puteti ajuta cu un sfat.vad petele ZILNIC de doi si in acelasi loc.sunt pe ochi non stop si in acelasi loc.va rog!multumesc!
0
05-05-2011, ora 09:01
1955
Nu este medic/terapeut
1955
buna ziua!, Am o mare durere si neliniste, am un baiat de 25 ani, din nov 2010 a inceput sa aiba stari grave de ameteli, si i se punea o ceta in fata, am mers la neurolog i-am cerut sa fac electoencefalograma si rmn, le-a facut au iesit bune, am mers si la Bucuresti la neurochirurg, mi-a zis ca nu e nimic chirurgical, am revenit in Valcea la neurolog, i-am facut si un consult orl, a zis ca nu-s probleme la ochi, i-a dat un tratament neurologul din decembrie cu mg b6, piracetam, celwebrosin 7 zile, sedatif pc 3 pastile pe zi. Acum de cateva zile i-a scos acest tratament, si i-a recomandat nature min, laptisor de matca, produse cu aloea vera, n-a inceput acest tratament...marea neliniste a mea ca mama si a lui este ca tot are o ceata, o aburire si nu stie de unde vine, e complexat de acest fapt. Dr neurolog i-a recomandat si un ex psihiatri psihologic, dar nu l-a facut el zice ca e destul de puternis si n-are nevoie. un sfat va rog frumos,
0
29-08-2011, ora 08:38
Steluta M
Nu este medic/terapeut
Steluta M
Buna ziua,
Ieri mergeam cu baietelul meu de trei ani si 2 luni catre plaja. La un moment dat a vrut sa-l iau in brate, l-am luat si am facut cativa pasi am calcat intr-o groapa si am cazut cu el. Partea din spate a capului s-a izbit puternic de ciment, am crezut ca si-a spart capul, dar nu a avut nimic.Aplans mai bine de jumatate de ora ca il doare capul tare dupa care i-am dat 5 ml nurofen s-a linistit si a adormit aproape o ora.Cand s-a sculat mi-a spus ca vomita dar nu a vomitat, l-am intrebat daca il mai doare capul a spus ca nu, apoi s-a jucat normal, a alergat nu a mai avut nimic. Dupa masa a dormit iarasi linistit si toata noaptea trecuta, caci l-am pazit toata noaptea. As vrea sa stiu ce pot sa fac caci mi-e frica sa nu apara cine stie ce simptome sau sa pateasca ceva grav, caci nu mi-as ierta acest lucru. Dati-mi un sfat va rog ca sunt foarte speriata.
0
27-09-2011, ora 19:32
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Eclara, răspunsul meu pentru dv. este mult prea tardiv, dar, chiar şi aşa, îndrăznesc să-l postez.
Suplimentul alimentar ProVisio cu Luteină vă poate ajuta foarte mult să vă amelioraţi problema oculară principală. Documentaţi-vă cu privire la proprietăţile lui curative.
Reconsultaţi un medic oftalmolog.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - Accesaţi următorul topic pentru a citi informaţiile psihoterapice legate de suferinţă:
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html
0
27-09-2011, ora 19:44
Sărut mâna!
Stimată dnă 1955, băiatului dv. i s-a făcut vreodată hemoleucograma completă? Nu cumva este anemic?
Ce alte analize i s-au mai făcut?
Aştept răspunsul dv.!
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
27-09-2011, ora 19:50
Sărut mâna!
Stimată dnă Steluta M., ar fi indicat să mergeţi cu băieţelul dv. la un medic pediatru neurolog, pentru a fi examinat cu scopul de a i se exclude existenţa unui traumatism cranio-cerebral, produs de acea lovitură.
Cred că deja aţi consultat cel puţin medicul de familie.
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
28-09-2011, ora 15:31
Steluta M
Nu este medic/terapeut
Steluta M
Buna ziua
Am fost cu baietelul la medicul de familie, apoi am mers cu el la Galati sa i se faca RMN. Fiind mic nu a stat, clinica respectiva nu avea specialisti pentru a-l seda si nu i s-a facut RMN. De acolo am mers la Spitalul de copii din Galati unde i s-au facut analize la urina, sange, EEG, radiografie craniana si control oftalmologic. A fost consultat de neuropsihiatru.La externare, a doua zi dupa investigatii d-na doctor s-a enervat pentru ca am cerut concediu medical si nu mi-a mai spus daca copilul e bine sau nu. Pur si simplu m-a externat si atat. Am mers la medicul de familie cu iesirea din spital si mi-a spus ca pe iesire sunt trecute doar analizele la sange si la urina, care sunt bune, dar despre investigatiile la cap nu scrie nimic. Ca sa ne gasim linistea sotul a sunat-o pe dna doctor si a intrebat-o despre investigatiile facute la cap. Aceasta i-a spus ca sunt bune, ca daca nu erau bune nu ne dadea drumul din spital, si ca s-a grabit si nu a completat fisa cu celelalte date.
Acum eu va cer sfatul, ce sa mai fac in continuare, ca eu de atunci nu-mi pot gasi linistea.Copilul imi spune in continuare ca este obosit. Sa incerc la alt spital? Daca dau tot peste un medic, ca data trecuta?
Multumesc pentru raspuns si astept in continuare sfatul dumneavoastra
0
28-09-2011, ora 21:34
Sărut mâna!
Stimată dnă Steluta M., am înţeles.
Mergeţi cu băieţelul dv. la centrul medical Hiperdia. În cadrul acestui centru veţi putea să găsiţi un medic competent, sper, care să vă consulte, diagnosticheze şi trateze copilul (tratarea se va efectua doar dacă se va impune!).
_

Centrul Medical Hiperdia
Strada General Alexandru Cernat nr. 61, Galaţi
-*
Program:
Luni-Vineri 08.00-20.00,
Sâmbătă 08.00-12.00
-*
_

Însănătoşire grabnică!
Cu respect,
Mr. Nick

(*modificat de admin)
0
29-09-2011, ora 11:14
Steluta M
Nu este medic/terapeut
Steluta M
Buna ziua
Va multumesc din suflet pentru raspuns si pentru sfat totodata.
Am sa merg si acolo si o sa va tin la curent..
O zi buna!
0
29-09-2011, ora 19:53
Sărut mâna!
Stimată dnă Steluta M., cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns şi sfătuit.
Mă rog la Dumnezeu să vă rezolvaţi problema cu băieţelul dv., problemă care v-a răpit liniştea, aşa cum aţi şi menţionat. O să iasă soarele şi pe strada dv., trebuie doar să aveţi credinţă, răbdare şi să consultaţi medicul ♥
O seară minunată,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul