tremurat vedere
![paul14tt](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua, am si eu o problema imi tremura imaginea tot timpul, vad in ceata si scrisul la televizor la fel si de departe si de aproape... nu stiu care ar putea fii problema... am si probleme la stomac nu cred ca ar avea vreo legatura cu ochii si dureri la coloana partea de jos si imi simt mainile si picioarele foarte grele si ma simt obosit tot timpul oricat as dormii.. va multumesc
2 comentarii
![Dr. Diana Enachescu](/arata_img.php?img=cont_159541.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cel mai probabil va confruntati cu o tulburare de vedere care se numeste hipermetropie si care se corecteaza cu ochelari de vedere. Va recomand sa consultati un medic oftalmolog pentru ca stabili daca sunt si alte afectiuni care determina aceste tulburari de vedere. Oboseala poate sa fie in legatura cu tulburarile de vedere.
Durerea de spate este posibil sa fie determinata de o afectiune a coloanei vertebrale lombare pentru care ar trebui sa fiti vazut de un medic neurolog.
Pentru durerile de stomac va recomand sa efectuati un test pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori care determina multiple manifestari digestive (durere, balonare).
Durerea de spate este posibil sa fie determinata de o afectiune a coloanei vertebrale lombare pentru care ar trebui sa fiti vazut de un medic neurolog.
Pentru durerile de stomac va recomand sa efectuati un test pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori care determina multiple manifestari digestive (durere, balonare).
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete firicele in vedere
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 5de cam 8 luni am observat ca vad ca prin ceata...
- 5Ochi supra solicitati
- 3problemele de vedere se pot remedia?
- 9Vad linii strambe
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 4cateodata vad lucrurile mai mici decat sunt in realitate
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 3imagine secventiala
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 4durere cad ma uit la calculator
- 0picaruri pentru ochi, probleme cu vederea la tv
- 2Vedere neclară