Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
Daca stiti careva pe ce perioada de timp se pot prescrie medicamentele psihiatrice, unui pacient. Nu mai tin minte exact de unde stiu, dar stiu, ca medicamentele obisnuite se pot prescrie cu o singura reteta compensata, pe o perioada maxima de 3 luni.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
4 comentarii
Mi-a spus un medic o dată că, conform cărților de medicina perioada este de 2 ani, 5 ani apoi sau toată viața(a la long). Pt cei care nu se vindeca in 2 ani de 5 ani iar daca nici în 5 ani nu te vindeci atunci trebuie sa urmezi tratament toată viața.
nu la asta ma refer, ci la cantitatea de medicamente ce poate fi prescrisa pe o singura reteta. pt 30 zile, 2luni, 3luni, etc ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 72A luat cineva haloperidol?
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 2tratament depresie
- 5Neurotop
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 47Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 10Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 3Netiapin si caderea parului
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 7Crestere doza efectin
- 2Mirzaten, anxiar
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 3Tratament psihiatric nou
- 2Xanax cum isi face efectul?
- 3întrerupere tratament psihiatric
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
- 1Pot sa iau un singur tratament toată viata?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: