Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice

11-01-2023
360
Nu este medic/terapeut
360
Daca stiti careva pe ce perioada de timp se pot prescrie medicamentele psihiatrice, unui pacient. Nu mai tin minte exact de unde stiu, dar stiu, ca medicamentele obisnuite se pot prescrie cu o singura reteta compensata, pe o perioada maxima de 3 luni.

As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
4 comentarii
2
11-01-2023, ora 22:52
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Mi-a spus un medic o dată că, conform cărților de medicina perioada este de 2 ani, 5 ani apoi sau toată viața(a la long). Pt cei care nu se vindeca in 2 ani de 5 ani iar daca nici în 5 ani nu te vindeci atunci trebuie sa urmezi tratament toată viața.
1
11-01-2023, ora 23:13
360
Nu este medic/terapeut
360
nu la asta ma refer, ci la cantitatea de medicamente ce poate fi prescrisa pe o singura reteta. pt 30 zile, 2luni, 3luni, etc ?
2
12-01-2023, ora 01:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe reteta compensata, 3 luni.
2
12-01-2023, ora 20:52
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Mie mi a dat pe maxim 3 luni. Deci, 3 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: