Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
Daca stiti careva pe ce perioada de timp se pot prescrie medicamentele psihiatrice, unui pacient. Nu mai tin minte exact de unde stiu, dar stiu, ca medicamentele obisnuite se pot prescrie cu o singura reteta compensata, pe o perioada maxima de 3 luni.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
4 comentarii
Mi-a spus un medic o dată că, conform cărților de medicina perioada este de 2 ani, 5 ani apoi sau toată viața(a la long). Pt cei care nu se vindeca in 2 ani de 5 ani iar daca nici în 5 ani nu te vindeci atunci trebuie sa urmezi tratament toată viața.
nu la asta ma refer, ci la cantitatea de medicamente ce poate fi prescrisa pe o singura reteta. pt 30 zile, 2luni, 3luni, etc ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce doza de romparkin (trihexifenidil 2mg) este letala
- 2Amitripilina si xanax
- 3magneziu si medicatia psihotropa?
- 8Zoloft combinat cu gref sau pomelo
- 15medicamente incurcate
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 47Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 0Ma puteți ajuta, nu mi se mai scoala ca anainte
- 3Ce e asta oare ? tratament pentru anxietate/depresie
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 2De la tratament?
- 3Tratament care îmi face rau
- 25Tratament Coaxil
- 1Depresie-viza medicala
- 14Olanzapina si Topiramat
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 35-hpt
- 13Evitati medicamentele generice
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: