Anxietate si atac de panica

Salut, ma numesc Alexandra si de aprox. 7 am ma confrunt cu stari de anxietate si atacuri de panica.
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 72A luat cineva haloperidol?
- 0Disfunctie Erectila
- 3Ajuta la ceva medicamentele pentru TOC?
- 2Remeron si cipralex
- 1Cum este recomandat reducerea tratamentului cu Rispolept
- 14Dureri osoase de la medicația antipsihotică??
- 30Leponex.
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 0Efectul zyban ului ca antidepresiv! Helppp!
- 2Medicamentele psihotrope îngrașă?
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 2Dependenta alventa
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 2Comprimatele Uniquet de 50 mg își fac efectul pt somn înjumătățite?
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
- 7Tulburare somatoforma, seroquel...va rog răspuns!
- 3Constipație anafranil
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: