Anxietate si atac de panica
Salut, ma numesc Alexandra si de aprox. 7 am ma confrunt cu stari de anxietate si atacuri de panica.
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 23Seroxat
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 1Reducere doza seroxat, sevraj?
- 3Ajuta la ceva medicamentele pentru TOC?
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 11Despre Midora ( Solian)
- 7Olanzapina creste colesterolul ?
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 2Anxietate generalizata
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 0Olanzapina
- 1Cipralex si revotril luate de sotul meu
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 3Avc?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: