Risperidonă
Risperidona pe termen lung îngrașă da sau nu, și ce sintome ai de la el!?
3 comentarii
Pe unii ii ingrasa, pe altii nu. Depinde si de varsta. Incercati sa mancati moderat.
Efectele secundare difera de la caz la caz. Trebuie testat medicamentul sa vedeti daca in cazul dv. prezinta efecte secundare. Medicamente minune sa stiti ca nu exista.
Nu e bine sa intrebati si sa va incarcati cu astfel de lucruri inainte de a testa medicamentul. Stati cu stres dupa aceea.
Efectele secundare difera de la caz la caz. Trebuie testat medicamentul sa vedeti daca in cazul dv. prezinta efecte secundare. Medicamente minune sa stiti ca nu exista.
Nu e bine sa intrebati si sa va incarcati cu astfel de lucruri inainte de a testa medicamentul. Stati cu stres dupa aceea.
Fiecare persoană reactionează in mod diferit în functie de caracteristicile individuale. E bine să urmați indicațiile medicului si sa pastrați legatura cu acesta. Întrebând pe alții ajungeți sa nu aveti incredere in medicament și neîncrederea diminuează efectele medicației.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 129tratament cu efectin
- 113despre depakine - informatii
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 1Cipralex
- 11Episod depresiv recurent
- 5Tulburare discordanta
- 2tratament depresie
- 13Zyprexa + Alcool
- 1Preparat alimentar.Pot/am voie sa-l iau?
- 3Probleme dupa marirea dozei
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 12Iau Abilify dupa ce am luat Clozapina
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 17Criza de medicamente antipsihotice din cauza războiului
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 2Tratament psihiatric
- 3Anxietate - imi este greu sa ma trezesc, nu am aer suficient si nu pot sa respir bine
Mai multe informații despre: antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: