Tritico si riscul de priapism

Buna seara.De aproape 1 an de zile urmez un tratament pentru tulburare de anxietate generalizata.Tratament- 1 stimuloton de 0, 5 mg dimineata si urmeaza sa renunt la xanaxul de 0, 25 /2 seara, cum mi a spus doamna psihiatru.In caz de probleme cu somnul doamna doctor mi a spus sa i au tritico de 75mg.Am citit de efecte adverse la tritico si mie frica de priapism.
Daca fac noaptea priapism?si nu mi dau seama din cauza somnului si trec de cele 4 h critice.La ce riscuri ma pun daca i au acest tritico??
Va rog frumos feedback...
Daca fac noaptea priapism?si nu mi dau seama din cauza somnului si trec de cele 4 h critice.La ce riscuri ma pun daca i au acest tritico??
Va rog frumos feedback...
2 comentarii

Cu alte cuvinte anxietatea dumneavoastra a gasit altceva de care sa se agate. Stati linistit, nu exista nici o problema la 75 mg.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca nici o medicatie nu va va schimba felul de a gandi si de a va face scenarii din orice. Mergeti la psihoterapeut ca sa aflati cauzele acestei anxietati si solutii pentru rezolvarea lor.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca nici o medicatie nu va va schimba felul de a gandi si de a va face scenarii din orice. Mergeti la psihoterapeut ca sa aflati cauzele acestei anxietati si solutii pentru rezolvarea lor.

Multumesc pentru feedback domnule doctor.Am fost la psihoterapeut, am facut psihoterapie cognitiv comportamentala ce m a ajutat fo0arte mult.Momentan nu dispun financiar sa apelez la un psihoterapeut.Chestia este ca nu stiu cand ar trebui infruntata frica sau cand este intemeiata...efectiv uneori simt ca mi pierd' busola" de discernamant...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 4Schimbarea tratamentului
- 2Stabilizator de dispozitie?
- 4Anxiar/Bromazepam
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 25Supradozaj: doza letala?
- 0Ma puteți ajuta, nu mi se mai scoala ca anainte
- 15Zyban, anxiar, eglonyl sfat psihiatru
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 5Anxiar si Cipralex
- 1Oare pot lua Azitrox daca fac tratament cu Rivotril, Coaxil si Tritico?
- 1Trevicta, invega, xeplion
- 14Anxietatea si benzodiazepinele
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 35-hpt
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Priapismul medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: