Tritico si riscul de priapism
![Ganduri macabre](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara.De aproape 1 an de zile urmez un tratament pentru tulburare de anxietate generalizata.Tratament- 1 stimuloton de 0, 5 mg dimineata si urmeaza sa renunt la xanaxul de 0, 25 /2 seara, cum mi a spus doamna psihiatru.In caz de probleme cu somnul doamna doctor mi a spus sa i au tritico de 75mg.Am citit de efecte adverse la tritico si mie frica de priapism.
Daca fac noaptea priapism?si nu mi dau seama din cauza somnului si trec de cele 4 h critice.La ce riscuri ma pun daca i au acest tritico??
Va rog frumos feedback...
Daca fac noaptea priapism?si nu mi dau seama din cauza somnului si trec de cele 4 h critice.La ce riscuri ma pun daca i au acest tritico??
Va rog frumos feedback...
2 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cu alte cuvinte anxietatea dumneavoastra a gasit altceva de care sa se agate. Stati linistit, nu exista nici o problema la 75 mg.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca nici o medicatie nu va va schimba felul de a gandi si de a va face scenarii din orice. Mergeti la psihoterapeut ca sa aflati cauzele acestei anxietati si solutii pentru rezolvarea lor.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca nici o medicatie nu va va schimba felul de a gandi si de a va face scenarii din orice. Mergeti la psihoterapeut ca sa aflati cauzele acestei anxietati si solutii pentru rezolvarea lor.
![Ganduri macabre](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc pentru feedback domnule doctor.Am fost la psihoterapeut, am facut psihoterapie cognitiv comportamentala ce m a ajutat fo0arte mult.Momentan nu dispun financiar sa apelez la un psihoterapeut.Chestia este ca nu stiu cand ar trebui infruntata frica sau cand este intemeiata...efectiv uneori simt ca mi pierd' busola" de discernamant...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3135Medicamente antidepresive?
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 2Remotiv sau Rhodiolin
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 2Stabilizator de dispozitie?
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 3Cipralex ingrasare/slabire
- 13Zyprexa + Alcool
- 4Rispolept Consta sau Xeplion?+Alte probleme
- 1Prozac și cipralex
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 1Trevicta, invega, xeplion
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
- 5Rispolept Consta sau Xeplion?
- 7Rispolept - dureri de cap
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 3Tulburare obsesiv compulsivă
Mai multe informații despre: Priapismul medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: