Schimbare loc de munca
Buna ziua. Fac tratament antipsihotic de la varsta de 25 de ani cu antpsihotice si restul, stabilizatori de dispozitie si antidepresive. Am mers foarte bine mai multi ani Seroqul 800 de mg seara plus depakine 800 seara plus Alventa 75 ori trei. Problema este cande vreun an mi se umfla picioarele la glezne iar cand am schimbat tratamentul in sensul ca nu am mai luat Seroquel ci Rispolept consta de 50 mg am inceput sa ma simt rau. Nu mai pot dormil si sunt nervos. Am vb cu medicul curant si m-am intors la vechea schema de tratament si iar au inceput sa mi se umfle picioarele. Se mai confrunta cineva cu aceasta problema? Mentionez ca pot sa lucrez cu tratamentul dat. Alcool nu beau deloc insa fumez destul de mult. Cam 30 de tigarete pe zi. Am incercat cu diuretice insa nu am facut altceva decat sa ma deshidratez. O alta problema ar fi aceea ca sotia mea vrea sa plecam in Anglia. Eu ma tem sa plec deoarece am mai fost plecat doua saptamani si am venit acasa. Apoi, nu cred ca o sa ma adaptez acolo insa nici nu voi accepta sa ma pensionez si sa trairsc din cateva sute de lei intelegeti?! Sunt intre ciocan si nicovala. Oare merita sa risc ?! Macar aicea sunt in Romania. acasa. Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130TONOTIL-N
- 8Cand ma trezesc ma simt tare rau, simt creierul amortit
- 6bolnav de neclintit.. cum sa-l conving sa-si ia medicamentele?
- 145thp versus sunatoare pentru tratare depresie
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 3Stari de confuzie/panica
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 7Miros de detergenti si tratament pentru anxietate
- 3Ce e asta oare ? tratament pentru anxietate/depresie
- 1Antidepresive si probleme cu erectia
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 4Intrebare: pentru ce diagnostice se poate recomanda AMITRIPTILINA
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 4Zoloft se poate lua pentru tulburarea de anxietate generalizata sau doar pentru anxietatea sociala?
- 8Tulburare depresivă recurenta
- 2Ajutor! Combinare olanzapina
- 5Anxietate dupa covid
- 1Zoloft solutie cu paracetamol?
- 1Aripiprazol in sarcina
- 2Stiti o firma care poate aduce antipsihotice din strainatate?
Mai multe informații despre: Antidepresivele antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: