Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?

Buna ziua,
Oare dintre persoanele care iau Rispolept si Abilify ati remarcat sa va dea vedere putin incetosata?
Am probleme mai mult la distanta cu vederea de pe proiector. Alte persoane nu se plang de felul in care se vede. :|
PS: control la ochi recent am facut, am: -0.5 si -0.25.
Multumesc.
Oare dintre persoanele care iau Rispolept si Abilify ati remarcat sa va dea vedere putin incetosata?
Am probleme mai mult la distanta cu vederea de pe proiector. Alte persoane nu se plang de felul in care se vede. :|
PS: control la ochi recent am facut, am: -0.5 si -0.25.
Multumesc.
9 comentarii

Buna ziua de cat timp luați acest testament?exista posibilitatea sa fie o reacție adversă dar va trece.Cand ați făcut controlul oftalmologic?
Să nu fie patologie oculara.
Să nu fie patologie oculara.

am facut acum 2 zile controlul inclusiv fundul de ochi, si nu a iesit nimic.

Din prospectul Abilify:
4. EFECTE ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, ABILIFY poate determina efecte adverse.
Efecte adverse frecvente (mai mult de 1/100, mai putin de 1/10) Durere de cap,
oboseala sau stare de slabiciune neobisnuite, greata, varsaturi, senzatie de discomfort in stomac, constipatie, probleme de somn, agitatie, somnolenta, vedere nesigura si incetosata.
Daca boala continua sau se Enrautateste, contactati-va medicul cat mai curand posibil.
4. EFECTE ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, ABILIFY poate determina efecte adverse.
Efecte adverse frecvente (mai mult de 1/100, mai putin de 1/10) Durere de cap,
oboseala sau stare de slabiciune neobisnuite, greata, varsaturi, senzatie de discomfort in stomac, constipatie, probleme de somn, agitatie, somnolenta, vedere nesigura si incetosata.
Daca boala continua sau se Enrautateste, contactati-va medicul cat mai curand posibil.

@CatincaR Nici nu ma gandisem sa reiau prospectul, pt ca nu imi aminteam sa fi citit de asa ceva. De inrautatit nu simt ca s-a inrautatit ci ca se mentine aceeasi ceata uneori cand ma simt mai obosita.
@Dr matusa Ion-Catalin. tratamentul il iau din 2015 cam asa. 5mg Abilify si Rispolept de 1.5 ml. Problema ma deranjeaza mai mult cand ma uit de pe proiector. la calcutlator, de aproape vad foarte bine.
Urmeaza sa folosesc si picaturile de ochi poate vor ajuta.
Multumesc mult pt raspunsuri amandurora.
@Dr matusa Ion-Catalin. tratamentul il iau din 2015 cam asa. 5mg Abilify si Rispolept de 1.5 ml. Problema ma deranjeaza mai mult cand ma uit de pe proiector. la calcutlator, de aproape vad foarte bine.
Urmeaza sa folosesc si picaturile de ochi poate vor ajuta.
Multumesc mult pt raspunsuri amandurora.

Daca le folositi de mult timp nu este de la medicamente. mai faceți un consult oftalmologic și puneți lacrimi artificiale Syatane sau orice al produs

Probleme am cu vazutul pe proiector demult.. doar ca pana recent credeam ca toata lumea vede acolo in ceata. Presupun ca e totusi de la medicamente. Vederea in ceata vine la pachet cu somnolenta si concetrare ma islabuta. Dar situatia e asa din 2015.

Folosesc PC-ul 9-10 ore pe zi. Si nu am purtat ochelari niciodata. Ideea e ca stiu ca monitoarele de acum au filtre speciale si nu afecteaza vederea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 2Paroxetina
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 3bromazepam sau anxiar?Care e mai bun?S inca o intrebare
- 1Sertralina
- 6Aripiprazol, trifluoperazin si vortioxetina
- 2Cipralex
- 1Prozac și cipralex
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 3Efectinul produce insomnie?
- 1De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 5Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
- 0Anxietate si atac de panica
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 25HTP cu Abilify merge?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: