Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
![Lena8](/arata_img.php?img=cont_176233.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Oare dintre persoanele care iau Rispolept si Abilify ati remarcat sa va dea vedere putin incetosata?
Am probleme mai mult la distanta cu vederea de pe proiector. Alte persoane nu se plang de felul in care se vede. :|
PS: control la ochi recent am facut, am: -0.5 si -0.25.
Multumesc.
Oare dintre persoanele care iau Rispolept si Abilify ati remarcat sa va dea vedere putin incetosata?
Am probleme mai mult la distanta cu vederea de pe proiector. Alte persoane nu se plang de felul in care se vede. :|
PS: control la ochi recent am facut, am: -0.5 si -0.25.
Multumesc.
9 comentarii
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua de cat timp luați acest testament?exista posibilitatea sa fie o reacție adversă dar va trece.Cand ați făcut controlul oftalmologic?
Să nu fie patologie oculara.
Să nu fie patologie oculara.
am facut acum 2 zile controlul inclusiv fundul de ochi, si nu a iesit nimic.
![CatincaR](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Din prospectul Abilify:
4. EFECTE ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, ABILIFY poate determina efecte adverse.
Efecte adverse frecvente (mai mult de 1/100, mai putin de 1/10) Durere de cap,
oboseala sau stare de slabiciune neobisnuite, greata, varsaturi, senzatie de discomfort in stomac, constipatie, probleme de somn, agitatie, somnolenta, vedere nesigura si incetosata.
Daca boala continua sau se Enrautateste, contactati-va medicul cat mai curand posibil.
4. EFECTE ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, ABILIFY poate determina efecte adverse.
Efecte adverse frecvente (mai mult de 1/100, mai putin de 1/10) Durere de cap,
oboseala sau stare de slabiciune neobisnuite, greata, varsaturi, senzatie de discomfort in stomac, constipatie, probleme de somn, agitatie, somnolenta, vedere nesigura si incetosata.
Daca boala continua sau se Enrautateste, contactati-va medicul cat mai curand posibil.
@CatincaR Nici nu ma gandisem sa reiau prospectul, pt ca nu imi aminteam sa fi citit de asa ceva. De inrautatit nu simt ca s-a inrautatit ci ca se mentine aceeasi ceata uneori cand ma simt mai obosita.
@Dr matusa Ion-Catalin. tratamentul il iau din 2015 cam asa. 5mg Abilify si Rispolept de 1.5 ml. Problema ma deranjeaza mai mult cand ma uit de pe proiector. la calcutlator, de aproape vad foarte bine.
Urmeaza sa folosesc si picaturile de ochi poate vor ajuta.
Multumesc mult pt raspunsuri amandurora.
@Dr matusa Ion-Catalin. tratamentul il iau din 2015 cam asa. 5mg Abilify si Rispolept de 1.5 ml. Problema ma deranjeaza mai mult cand ma uit de pe proiector. la calcutlator, de aproape vad foarte bine.
Urmeaza sa folosesc si picaturile de ochi poate vor ajuta.
Multumesc mult pt raspunsuri amandurora.
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca le folositi de mult timp nu este de la medicamente. mai faceți un consult oftalmologic și puneți lacrimi artificiale Syatane sau orice al produs
Probleme am cu vazutul pe proiector demult.. doar ca pana recent credeam ca toata lumea vede acolo in ceata. Presupun ca e totusi de la medicamente. Vederea in ceata vine la pachet cu somnolenta si concetrare ma islabuta. Dar situatia e asa din 2015.
Folosesc PC-ul 9-10 ore pe zi. Si nu am purtat ochelari niciodata. Ideea e ca stiu ca monitoarele de acum au filtre speciale si nu afecteaza vederea.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 34Reducere tratament cu antipsihotic
- 2Psihoza
- 3Rispolept Consta da insomnie?
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 2Rispolept Consta ?
- 2tratament depresie
- 9Efecte adverse
- 7Olanzapina creste colesterolul ?
- 13Zyprexa + Alcool
- 7Intrebare despre romparkin
- 3Crestere in greutate de la tratament psihiatric
- 5Compatibilitate medicație
- 1Anxietate
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 8Aripiprazol in sarcina
- 1Pot sa iau un singur tratament toată viata?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: