Dependenta alventa

Buna ziua, am avut acum 6 ani o depresie puternica si dupa multe antidepresive care nu au avut efect doctorul care ma urmarea s-a oprit la alventa de 75 mg spitomin tritico.Luam 4 pastile de alventa 2 dimineata si 2 seara.Am renuntat treptat la tritico spitomin si la 3 pastile de alventa.Acum iau aventa 1 la doua zile pt ca daca nu iau simt ca ma curenteaza in tot corpul si am si o neliniste.Ce pot sa fac ca sa renunt de tot ca ma simt bine psihic.Si inca ceva este posibil ca toate aceste medicamente sa imi fi afectat concentarea judecata si exprimarea pentru ca simt anumite schimbari.Va multumesc.
2 comentarii

Vorbiți cu medicul psihiatru poate vă face o schemă de tratament ca să puteți renunța definitiv.

Va multumesc dar din pacate nu mai am servici si totul e cu plata.De aceea am pus pe forum poate exista o altfel de solutie.Oricum multumesc din nou.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 7Xanax si Paluzetil
- 95-HTP (5-hidroxitriptofan), un antidepresiv natural foarte bun
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 9Antidepresivele si menstruatia intarziata
- 6intrerupere seroxat
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 1Sertralina
- 3Doza maxima lorazepam in tratament cu cinarizina?
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 4Anxiar cu olanzapina
- 1Frica de sindromul serotoninic
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 3Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 2Ciprealex reluare tratament.
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 1Brintellix
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: