Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
Am fost azi la medic si am primit urmatoarea schema de tratament: Seroxat, Depakine si Rispolept.
Motivul pt care am mers a fost urmatrul: Depresie insotita de anxietate pe fondul unei tulburari TOC si anxietate (fobie sociala)
Seroxatul il stiu l-am mai luat. Mi-a facut bine.
DEPAKINE nu am mai luat dar vad din prospect ca nu ar fi pt ce am eu si in plus am citit diverse pareri si m-am cam speriat de efectele adverse. Cine a mai luat imi poate spune o parere ?
RISPOLEPT la fel, nu am mai luat dar vad ca se foloseste in schizofrenie, tulburare bipolara.
Sincer imi este cam frica de efectele adverse ale Depakine si Rspolept.
Imi este teama si de faptul ca as putea sa fiu prea sedat si sa nu ma pot concentra de la cele doua cand sunt la munca.
Va rog pareri. Cred totusi ca sunt prea multe dicamente pt ce am. Mentionez ca NU AM halucinatii, psihoza, idei delirante. Cel mai mult ma incomodeaza fobia sociala si TOC.
Motivul pt care am mers a fost urmatrul: Depresie insotita de anxietate pe fondul unei tulburari TOC si anxietate (fobie sociala)
Seroxatul il stiu l-am mai luat. Mi-a facut bine.
DEPAKINE nu am mai luat dar vad din prospect ca nu ar fi pt ce am eu si in plus am citit diverse pareri si m-am cam speriat de efectele adverse. Cine a mai luat imi poate spune o parere ?
RISPOLEPT la fel, nu am mai luat dar vad ca se foloseste in schizofrenie, tulburare bipolara.
Sincer imi este cam frica de efectele adverse ale Depakine si Rspolept.
Imi este teama si de faptul ca as putea sa fiu prea sedat si sa nu ma pot concentra de la cele doua cand sunt la munca.
Va rog pareri. Cred totusi ca sunt prea multe dicamente pt ce am. Mentionez ca NU AM halucinatii, psihoza, idei delirante. Cel mai mult ma incomodeaza fobia sociala si TOC.
3 comentarii
Despre Rispolept nu stiu, dar Depakine te obisnuiesti cu el dupa un timp, cam asa e cu medicatia, iti trebuie o anumita perioada pana te obisnuiesti cu ele. Ce mai vreau sa specific e ca eu am schimbat Depakinul cu Convulex doarece ma supara in partea dreapta la stomac.Sanatate!
Daca nu iti este suficient Seroxatul pentru ce ai, incearca combinatia pe care ti-a dat-o dr. Se da si in ce ai tu chiar daca nu scrie pe prospect. O sa te obisnuiesti cu ea.
Multumesc pt sfaturi. Momentan voi lua doar Seroxat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 56Anxietatea generalizata sau depresia isi are aceste simptome?
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 1Cum este recomandat reducerea tratamentului cu Rispolept
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 4Anxiar/Bromazepam
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 24Ce as putea lua pentru depresie/anxietate?
- 5Depresie, somnambulism, amnezie temporara/disociativa
- 10Amitriptilina
- 3Tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie
- 4Medicamentele generice sunt la fel de bune precum medicamentele originale?
- 9Olanzapina Urgent!!
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 5Toc băiat de 15ani
- 7Tulburare somatoforma, seroquel...va rog răspuns!
- 0Schema de tratament
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: