Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept

04-10-2021
Emi8
Nu este medic/terapeut
Emi8
Am fost azi la medic si am primit urmatoarea schema de tratament: Seroxat, Depakine si Rispolept.

Motivul pt care am mers a fost urmatrul: Depresie insotita de anxietate pe fondul unei tulburari TOC si anxietate (fobie sociala)

Seroxatul il stiu l-am mai luat. Mi-a facut bine.

DEPAKINE nu am mai luat dar vad din prospect ca nu ar fi pt ce am eu si in plus am citit diverse pareri si m-am cam speriat de efectele adverse. Cine a mai luat imi poate spune o parere ?

RISPOLEPT la fel, nu am mai luat dar vad ca se foloseste in schizofrenie, tulburare bipolara.

Sincer imi este cam frica de efectele adverse ale Depakine si Rspolept.
Imi este teama si de faptul ca as putea sa fiu prea sedat si sa nu ma pot concentra de la cele doua cand sunt la munca.

Va rog pareri. Cred totusi ca sunt prea multe dicamente pt ce am. Mentionez ca NU AM halucinatii, psihoza, idei delirante. Cel mai mult ma incomodeaza fobia sociala si TOC.
3 comentarii
1
04-10-2021, ora 15:19
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Despre Rispolept nu stiu, dar Depakine te obisnuiesti cu el dupa un timp, cam asa e cu medicatia, iti trebuie o anumita perioada pana te obisnuiesti cu ele. Ce mai vreau sa specific e ca eu am schimbat Depakinul cu Convulex doarece ma supara in partea dreapta la stomac.Sanatate!
1
04-10-2021, ora 15:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu iti este suficient Seroxatul pentru ce ai, incearca combinatia pe care ti-a dat-o dr. Se da si in ce ai tu chiar daca nu scrie pe prospect. O sa te obisnuiesti cu ea.
1
04-10-2021, ora 19:33
Emi8
Nu este medic/terapeut
Emi8
Multumesc pt sfaturi. Momentan voi lua doar Seroxat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: