operatie pe cord=anxietate?
Va scriu despre o problema la care nu gasesc nicio explicatie. Mama mea a fost operata pe cord si dupa ca a ajuns acasa refuza tot de la mancare, apa, ajutorul nostru, nu vrea sa comunice, nu vrea sa se ridice din pat. Practic si-a pierdut dorinta de a mai trai. Nimic nu o mai poate scoate din aceasta stare, nici cei dragi care sunt alaturi de ea. Parca nici nu ne vede. A ajuns la un grad mare de deshidratare ceea ce a facut sa o internam din nou in spital. Nu stim ce sa facem.
1 comentarii
Buna ziua,
mama dvs prezinta simptomele unei depresii, probabil cauzata de boala, chiar inainte de operatie.
Prezentati-va cu ea la un psihiatru, pt a-i pune un diagnostic, complet, realizat in urma unei evaluari fata in fata; are nevoie si de medicamente potrivite starii actuale de sanatate. Puteti sa-i explicati ca orice om de pe planeta poate suferi cel putin un episod depresiv de-a lungul vietii si ca mersul la psiholog sau la psihiatru nu reprezinta un fel de bau-bau, ci o sansa la o viata mai buna.
Dupa ce se echilibreaza chimic, creierul are nevoie si de eliberarea de ganduri legate de suferinta, griji, iar emotiile de un echilibru. Pt asta e nevoie si de psihoterapie.
Sanatate!
Psih. Cristina Stoian
mama dvs prezinta simptomele unei depresii, probabil cauzata de boala, chiar inainte de operatie.
Prezentati-va cu ea la un psihiatru, pt a-i pune un diagnostic, complet, realizat in urma unei evaluari fata in fata; are nevoie si de medicamente potrivite starii actuale de sanatate. Puteti sa-i explicati ca orice om de pe planeta poate suferi cel putin un episod depresiv de-a lungul vietii si ca mersul la psiholog sau la psihiatru nu reprezinta un fel de bau-bau, ci o sansa la o viata mai buna.
Dupa ce se echilibreaza chimic, creierul are nevoie si de eliberarea de ganduri legate de suferinta, griji, iar emotiile de un echilibru. Pt asta e nevoie si de psihoterapie.
Sanatate!
Psih. Cristina Stoian
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8anxietate si depresie
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 5insarcinata... sub tratament antidepresiv
- 4stari de emotie
- 4un sfat... NU mai stiu cine sunt, mi se pare totul ireal si stupid.
- 12Sindrom anxios depresiv
- 2anxietate?
- 10Tulburare anxios depresiva
- 6absenta libidoului
- 22Dependenta de benzodiazepine-cum ati scapat??
- 10anxietate, medicatie
- 5depresie, anxietate.
- 6fobie, anxietate, obsesie.. din cauza somajului
- 73Atac de panica si anxietate
- 33ajustare doza rivotril
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 5Anxietate
- 3Am anxietate, am nevoie de ajutor in gasirea unui loc de munca
- 6Simptome neurologice cauzate de anxietate?
- 4Anxietate și agitație, nu mă pot controla
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: