anxietate si dureri de cap
cum se trateaza durerile de cap, diagnostic anxietate, tin tratament de aproape o luna, durerile au mai scazut dar imi apar cand nu ma hranesc suficient, ma enervez cu copilul de 1 an si 10 luni, cu sotul, cand ma concentrez sa citesc mult, cand ma gandesc mult, cand povestesc despre progblemele si grijile mele... imi doresc al 2 lea bebe dar asi vrea sa fiu sanatoasa sa incep sa-l concep.
5 comentarii
Buna ziua,
Din ceea ce spuneti dvs durerile de cap vin ca un simpton secundar anxietatii. A trata doar cu medicamente in timp devine ineficient. Este necesar sa tratati cauza, si anume sa invatati sa faceti fata stresului, sa va ingrijiti si de dvs deoarece un copil micut necesita mult timp si energie si multe mame tind sa se epuizeze. Va recomand sa incepeti sa aveti macar o jumatate de ora pe zi in care sa stati fara a va ingriji sau face ceva. Apoi, urmatorul pas este sa va axati pe anxietate, pe a o rezolva. Din pacate, dupa cum spuneam, doar cu medicamente nu se rezolva. Este necesar sa urmati si sedinte de psihoterapie. Daca va doriti inca un copil, tratamentul cu anxiolitice este contra indicat in sarcina.
Din ceea ce spuneti dvs durerile de cap vin ca un simpton secundar anxietatii. A trata doar cu medicamente in timp devine ineficient. Este necesar sa tratati cauza, si anume sa invatati sa faceti fata stresului, sa va ingrijiti si de dvs deoarece un copil micut necesita mult timp si energie si multe mame tind sa se epuizeze. Va recomand sa incepeti sa aveti macar o jumatate de ora pe zi in care sa stati fara a va ingriji sau face ceva. Apoi, urmatorul pas este sa va axati pe anxietate, pe a o rezolva. Din pacate, dupa cum spuneam, doar cu medicamente nu se rezolva. Este necesar sa urmati si sedinte de psihoterapie. Daca va doriti inca un copil, tratamentul cu anxiolitice este contra indicat in sarcina.
Sustin ceea ce a zis colega de breasla, cu exceptia medicamentelor care va sunt indicate numai de psihiatru si trebuie intrebat un psihiatru ce efect au asupra corpului si ce pauza trebuie sa faceti pana ramaneti insarcinata.
Am vrut de fapt sa subliniez de fapt sa nu luati medicamente prescrise de alti medici decat de psihiatru
Multa sanatate !
Multa sanatate !
mulumesc de raspuns, aproape ma vindec de anxietatea, psihiatrul mi-a redus tratamentul la jumatate de doza.
Psihoterapie ati incercat? :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 5dureri de cap si gat
- 16Am mari dureri de cap, urechi, ochi, tample si ameteli
- 22Anxietate, obsessie
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 2Dureri de ceafa, cap
- 0Dureri de cap de 2-3 zile
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 14De 3 ani ma lupt cu niste stari ciudate... anxietate?
- 3formatiune tumorala
- 2Va rog, niste sfaturi. atacuri de panica
- 0Presiune în spatele capului
- 5Anxietate?
- 3O boala sau mai multe
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 0Dureri de cap
- 2Dureri de cap și amorțeală
Mai multe informații despre: Anxietatea Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea