Anxietate, TOC, atacuri de panica | Forumul Medical ROmedic

Anxietate, TOC, atacuri de panica

21-09-2016
GreenAlex
Nu este medic/terapeut
GreenAlex
Buna seara, acum un an am avut primele simtome de depresie, tulburare de anxietate si panica, tulburare obsesiv-compulsiva. Pe la sfarsitul lui 2015 am fost la un doctor psihiatru care mi-a prescris serlift. Dupa ce am urmat tratamenul mi-a fost mai bine, dar chestia a fost ca nu prea l-am luat in serios, aveam zile cand nu-l urmam, iar in final l-am intrerupt.
Acum mi-au revenit starile proaste, si vreau sa intreb daca e ok sa-l reiau, si sa ma tin de el
Astept pareri, multumesc!
3 comentarii
1
21-09-2016, ora 06:22
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Psihologie, Constanta
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Bună ziua, este necesar sa mergeti din nou pentru o evaluare si medicatie la medicul psihiatru.Va sugerez concomitent cu medicatia sa urmati si sedinte de psihoterapie.
2
21-09-2016, ora 06:44
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna ziua,
orice tratament trebuie urmat dupa cum v-a fost prescris de dr. ! Asa ca, este obligatoriu sa mergeti la dr. pt a vi se evalua starea actuala si pt a vi se da tratamentul adecvat.
Sanatate multa!
Psihoterapeut Berdei Roxana
0
21-09-2016, ora 08:07
GreenAlex
Nu este medic/terapeut
GreenAlex
Multumesc pentru sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul