Oare sunt insarcinata?
Buna seara. Am si eu o mare problema. Am 17 ani jumate. primul contact sexual sa intamplat pe 12 iulie anul acesta neprotejat. De atunci s-a intamplat de mai multe ori tot neprotejat dar baiatul nu a ejaculat niciodata in mine. Mentruatia mi-a venit ultima data pe data de 23 iunie. Ieri am facut un test de sarcina care a iesit negativ pentru ca s-au facut 10 zile de la intarzierea menstruatiei. Mentionez ca cu 2 zile inainte de test am intretinut iar relatii sexuale neprotejate. Credeti ca sunt insarcinata, daca testul a iesit negativ? Astept raspuns urgent din partea unei persoane de specialitate. Multumesc mult.
4 comentarii
cei care vizitati mesajul. daca ma puteti ajuta cu vreo sugestie ceva face-ti-o. MULTUMESC!
O sarcina, desi improbabila, nu este exclusa. Ar fi indicat sa faceti o vizita doctorului dv, eventual o ecografie.
Cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faci de acum inainte e sa nu mai intretii relatii sexuale neprotejate.In primul rand pt ca te-ai putea trezi cu un bebe, ceea ce nu cred ca vrei la varsta aceasta, dar cel mai grav e ca poti contacta cu usurinta ceva boala.Eu zic ca nu merita sa risti, pe urma sa-ti faci tot felu de ganduri negre ca ai ramas insarcinata si toate astea doar pt ca "placerea e mai mare" fara prezervativ, sau ca sa ii faci pe plac iubitului tau.Safe sex is much better!
am si eu o intrebare urgenta daca ma poate ajuta cineva eu de jumatate de an am ciclu regulat si luna asta trebuia sami vina pe data de 8 octombrie am facut pana acum doua teste si amandoua au iesit negatine oare e posibil o sarcina si sa mai astept
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 1Teama de sarcina
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 2pot fi oare insarcinata?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 5Am nevoie de o parere
- 2Exista risc de sarcina ?
- 5Rezultate hcg
- 2Anticonceptionale
- 0Este posibil sa fi rămas insarcinata, răspundeți va rog
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: