Pot sa fiu insarcinata?
Buna..Am facut cu pritenul meu la o zi dupa ce mi sa terminat menstruatia.Am facut neprotejat si nu si-a dat drumul in mine a scoso cu 1 minut pana sa isi dea drumu.Acuma imi fac griji pentru ca, cand apas pe burta ma cam doare si urinez si mai des.Am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
Si mai am o intrebare prietenul meu nu vrea sa folosim prezervative ce pot sa fac.Imi este frica sa o fac asa fara
Si mai am o intrebare prietenul meu nu vrea sa folosim prezervative ce pot sa fac.Imi este frica sa o fac asa fara
3 comentarii
Nu esti insarcinata, ai acele dureri si urinari dese din alte motive medicale. Daca durerile si urinarile persista, mergi la medicul ginecolog, posibil sa ai o afectiune medicala ce necesita tratament.
Daca prietenul tau nu doreste sa folosoti o metoda de bariera, atunci poti lua anticonceptionale, insa doar in urma unui consult ginecologic. Metoda retragerii este folosita cu succes de unii barbati insa nu de toti, si oricand se poate intampla sa nu se retraga la timp... Sexul trebuie sa reprezinte o placere, nu un stres..
Daca prietenul tau nu doreste sa folosoti o metoda de bariera, atunci poti lua anticonceptionale, insa doar in urma unui consult ginecologic. Metoda retragerii este folosita cu succes de unii barbati insa nu de toti, si oricand se poate intampla sa nu se retraga la timp... Sexul trebuie sa reprezinte o placere, nu un stres..
scuze ca te intreb, dar doar prietenul tau trebuie sa se bucure de sex? De ce sa nu vrea prezervative? Daca tu nu poti sau nu vrei sa iei anticonceptionale nu ar trebui sa te supuna unui astfel de stress. Daca nu tine suficient la tine incat sa iti respecte corpul si deciziile, poate nu este chiar persoana potrivita pentru tine. Ar trebui sa discutati legat de acest subiect, dar sexul este un act comun si trebuie sa se cada de acord asupra unor aspecte.
Spune ca nu ii place cu prezervative am incercat sa vb cu el despre asta dar nu am ajung la nici o decizie.Totusi ma sperii foarte mult si nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez.Am 52 de kg si am putina burta.De curand acuma o luna m-am apucat de sala si fac din 2 in 2 zile.Recent m-am ingrasat adica numai la burta cand apas ma cam doare si cand stau in picioare si apas e cam tare.Este de la exercitiile de burta pe care le fac ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 2sunt insarcinata?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 6insarcinata fara penetrare?
- 7sunt gravida?
- 3sunt cumva gravida?
- 4Sex neprotejat
- 4este posibil?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 4sunt insarcinata?!
- 4Exista un risc de sarcina?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 10gravida?
- 0Sunt insarcinata?
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: