Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
Am o intarziere a menstruatiei de 3 saptamani, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata, am facut 2 teste de sarcina in urina de dimineata, la interval de o sapt. si au iesit ambele negative, astazi am facut analiza de sange beta HCG cantitativ si a iesit valoarea de 0, 100 iar medicul de laborator a spus ca ar trebui sa l mai repet, credeti ca sunt totusi insarcinata? Mentionez ca nu am avut contact sexual prin penetrare ci doar atingeresi fara sa ejaculeze dar totusi sunt f stresata.E posibil sa fie totusi vreo afectiune de alt gen? Ce investigatii ar trebui sa fac avand in vedere ca sunt virgina.Multumesc anticipat pt raspuns.
4 comentarii
eu am o intarziere de 2 luni jumate si gravida nu sunt ca am facut 2 teste de sarcina...
eu te sfatuiesc sa mergi la un medic ginecolog si sa vorbesti cu el, te poate ajuta 100%.dak nu esti insarcinata, iti va da ceva sa-ti vina menstruatia.totusi, mai fa un test de sarcina la 3 saptamani de la "acea atingere, fara penetrare..."
pun mana pe carbuni ca nu ai nimica, mai ales ca nu ai avut contact, si chiar de ai fi avut nu e asa de simplu sa faci un copil 80% din cei care vor copii nu reusc (fara sa aiba probleme)deci cam 20% din sarcini se prind asa ca nai de ce satzi faci griji
Mersi pt raspunsuri, am rezolvat problema, am facut o ecografie si mi s a spus ca am un chist pe ovarul drept si ca trebuie sa fac tratament hormonal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 3Menstruatia intarziata
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 3sarcina
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 8Sunt insarcinata?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 1sunt gravida?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 8Întârzierea mestruatiei
- 0intarzierea menstruatiei
- 0Ciclu intarziat
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Dereglare sau sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei