Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!

Buna seara! Am inceput iar Karissa dupa o pauza. Am luat 8 pastile dupa care am inceput sa am contacte cu ejaculare in interior. Ultimul contact asa l-am avut martea trecuta, cand luasem deja 13 pastilute. Am continuat apoi cu pastilele normal pana vineri, insa de atunci nu am mai luat niciuna si nici nu doresc sa le mai iau pentru ca de cand le-am reinceput am niste dureri ingrozitoare, parca imi infige cineva un obiect imens in uter si se joaca cu el pe acolo. Mai pe scurt, am luat in total 16 pastile, ultimul contact cu ejaculare in interior l-am avut dupa ce luasem 13, iar de doua zile nu am mai luat niciuna de teama unor alte dureri. Sa iau in continuare pana termin un blister sau pot sa le opresc linistita? Nu doresc o sarcina, mi-e teama de asa ceva, dar in mod normal am fost protejata nu? Multumesc!
1 comentarii

deci, ai zis ca ai luat16, la a 13 a pastila ai avut contact cu ejaculare in interior. intr-adevar erai sub protectie dar. dar... probl cea mare e ca spermatozoizii traiesc intre 5 si 7 zile inauntru tu ai mai fost protejata doar 3, este riscant. si pe la a 13 a pastila ar trebui sa fii la jum ciclului adik, sa intri la ovulatie. riscuri exista, insa poate ai noroc. daca mai ai intrebatri imi dai un mesaj privat! sanatae!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 0stari de greata, cauza?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 1sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata sau...ce?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 0Credeti ca sunt insarcinata? Multumesc frumos.
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 3anticonceptionale
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: