Sunt gravida?

Buna, am o problema, luna asta mi-a venit ciclul mai repede cu vreo 3 zile, din prima zi de ciclu am inceput sa iau Yasmine iar dupa doua zile mi s-a oprit menstruatia, acum dupa a 5-a zi de cand a inceput menstruatia am observat niste pete maro, mi-am facut un test de sarcina dar a iesit negativ. Daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna.
Multumesc
Multumesc
6 comentarii

Poti sa mai faci un test de sarcina daca nu ai folosit nici o metoda contraceptiva deoarece testele sunt valabile cam dupa 5 zile de la data la care trebuia sa vina menstruatia. In caz ca e o sarcina nedorita ceea ce nu cred, intereseaza-te ca exista o pilula minune sa scapi fara nici o interventie. Sarcina nu e concludenta dupa cele povestite, pare o reactie la anticonceptional.

Nu trebuie sa va ingrijorati este doar reactia organismului la inceperea administrarii anticonceptionalelor.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

buna as dori si eu sa ma lamuriti in urma cu 2 luni am facut avort si am avut ciclu dupa o luna normal acum a 2 luna mia venit dar f putin si maro inchis pot sa fiu gravida am facut sex neprotejat dar nu sa terminat in mine nush ce sa cred se poate sa fiu insarcinata multumesc mult

multumesc de sfat dar sunt in regula dereglari menstruale acum astept sa iau anticonceptionale o zi buna

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 3sarcina
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 39sunt oare insarcinata?
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 0posibilitate sarcina
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 4pot fi insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1Însărcinată sau nu ?
- 02 probleme in aceeasi luna
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
- 0Este posibil sa fi rămas insarcinata, răspundeți va rog
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: