Daca sunt insarcinata
Buna ziua,
Am o intrebare pot fi insarcinata : am avut primul contact sexual, am folosit prezervativ si mi-a venit si ciclu dupa ce am avut contacul sexual cu de reglare de cateva zile. acum dupa 3 saptamani de la contact am observat ca ma dor sfarcurile sanilor la atingere nu este o durere foarte mare.Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata ?Va rog mult sa imi ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc
Am o intrebare pot fi insarcinata : am avut primul contact sexual, am folosit prezervativ si mi-a venit si ciclu dupa ce am avut contacul sexual cu de reglare de cateva zile. acum dupa 3 saptamani de la contact am observat ca ma dor sfarcurile sanilor la atingere nu este o durere foarte mare.Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata ?Va rog mult sa imi ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc
8 comentarii
nu are cum să fii însărcinată dacă te-ai protejat
ba da, daca prezervativul s-a rupt in timpul actului
păi a trecut timp suficient de la contact pentru a putea face un test de sarcină. cere unul de la farmacie şi fă-l cu prima urină de dimineaţă, pentru a putea vedea cu certitudine care e problema.
ai putea fi insarcinata numai daca prezervativul s-a rupt s-au a dat pe afara, dupa ce a ejaculat, daca s-a continuat actul sexual, dar probabilitatea este mica, insa nu imposibil, am mai auzit cazuri.
Sani te pot durea si cu 2 spatamani inainte de urmatorul cicllu si mie mi se intampla inainte, acum eu sunt insarcinata in 14 spatmani iar sanii m-au durut abia dupa o luna de la data de cand am ramas insarcinata.
Vezi ca exista la farmacie teste de sracina care se fac si la 48 de ore dupa actul sexual, nu dispera, bafta
Sani te pot durea si cu 2 spatamani inainte de urmatorul cicllu si mie mi se intampla inainte, acum eu sunt insarcinata in 14 spatmani iar sanii m-au durut abia dupa o luna de la data de cand am ramas insarcinata.
Vezi ca exista la farmacie teste de sracina care se fac si la 48 de ore dupa actul sexual, nu dispera, bafta
buna seara! ma numesc ela...si am 18anisori :) cu o seara in urma...am avut un contact sexual...si individu a ejaculat in mine...iar imediat am fost la baie de m'am spalat si am facut pisu...raman sigur insarcinata? va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ceva...va multumesc, o seara placuta
unele persoane spun ca daca te speli imediat si urinezi nu mai poti ramane insarcinata, eu spun ca este o teorie gresita, conteaza foarte mult daca te aflai in perioada fertila si de cat de agili sunt spermatozoizii, mult succes iar daca nu iti doresti o sarcina, protejeazate nu mai risca ca risti cu viata ta si a unei fiinte nevinovate, eu am 35 de ani si m-am chinuit enorm sa raman insarcinata, mi-a ajutat dumnezeu si sunt insarcinata pt prima oara in viata mea si am 3 luni si jumatate cu unele complicatii, dra cu medicatie adecvata si cu ajutorul lui dumnezeu sper sa nasc un copil sanatos.
Ai grija de tine si nu mai face prostii ca sa nu ai ce regreta mai tarziu.
Ai grija de tine si nu mai face prostii ca sa nu ai ce regreta mai tarziu.
Va multumesc.si o sa va ascult de acum incolo.si sa dea domnu sa aveti un copil sanatos si frumos :X La revedere...O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 2mi-e teama de sarcina
- 8Pot sa stau linistita?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 3Sarcina?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 3posibila sarcina?
- 7Sarcina?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 1Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 0posibila sarcina?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 1Ciclul menstrual
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: