ce as putea face?

05-04-2013
ionelaa21
Nu este medic/terapeut
ionelaa21
Astazi am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, urmare el a ejacuat in mine, , , , ce pot face acum?eu nu am m ai folosit nimic antic. pan'acum, , , , daca as lua de maine pastile anticonceptionale, , , as avea posibilitatea sa nu raman?sunt un pic ingrijorata!!!
7 comentarii
0
05-04-2013, ora 17:20
ionelaa21
Nu este medic/terapeut
ionelaa21
vreau si un sfat :((((ma ajuta si pe mine cineva?
0
05-04-2013, ora 18:04
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Care a foat prima zi a ultimului ciclu menstrual si cate zile are el de obicei ?
0
05-04-2013, ora 18:07
ionelaa21
Nu este medic/terapeut
ionelaa21
prima zi a fost pe 17 martie si de obicei e km neregulat nu are un nr de zile, , ultimul a tinut 4 zile
0
05-04-2013, ora 18:18
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Eu am intrebat care e durata ciclului tau menstrual, nu a menstruatiei...
Ciclul menstrual este durata scursa de la prima zi a aparitiei sangerarii (menstruatiei), pana la prima zi a urmatoarei menstruatii.
In functie de aceasta durata vom vedea daca in perioada respectiva erai sau nu in zilele fertile si daca se impune sau nu luarea unei asa zise "pastile de a doua zi"...
0
05-04-2013, ora 18:26
ionelaa21
Nu este medic/terapeut
ionelaa21
de obicei este de 29
0
05-04-2013, ora 18:32
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Sansele de a ramane insarcinata sunt minime, dar totusi exista. Cel mai bine mergi la farmacie si cumpara Postinor. Dar mare atentie, acest medicament declanseaza in organism o adevarata furtuna hormonala si nu e recomandat sa-l iei mai mult de o data pe an.
Tu ai 21 de ani si nu stii numic despre cum functioneaza corpul tau? Citeste! Netul e plin de astfel de informatii...doar asa poti preveni asemenea episoade pe viitor.

PS. Oricum, prietenul tau e lipsit de caracter punandu-te in asemenea situatie!
0
05-04-2013, ora 18:39
ionelaa21
Nu este medic/terapeut
ionelaa21
multumesc, o sa fiu pe viitor mult mai atenta si o sa i dau o importanta mult mai mare!pe cat prietenul meu chiar este lipsit de caracter, , , , el este foarte incantat, , de fapt nici nu-si face probleme, nu-i pasa, , pe el nu l-ar deranja o sarcina, dar el nu vede ca acest lucru nu este potrivit ptr mne acum! o sa merg cat mai repede la farmacie!:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •