ce as putea face?
Astazi am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, urmare el a ejacuat in mine, , , , ce pot face acum?eu nu am m ai folosit nimic antic. pan'acum, , , , daca as lua de maine pastile anticonceptionale, , , as avea posibilitatea sa nu raman?sunt un pic ingrijorata!!!
7 comentarii
vreau si un sfat :((((ma ajuta si pe mine cineva?
Care a foat prima zi a ultimului ciclu menstrual si cate zile are el de obicei ?
prima zi a fost pe 17 martie si de obicei e km neregulat nu are un nr de zile, , ultimul a tinut 4 zile
Eu am intrebat care e durata ciclului tau menstrual, nu a menstruatiei...
Ciclul menstrual este durata scursa de la prima zi a aparitiei sangerarii (menstruatiei), pana la prima zi a urmatoarei menstruatii.
In functie de aceasta durata vom vedea daca in perioada respectiva erai sau nu in zilele fertile si daca se impune sau nu luarea unei asa zise "pastile de a doua zi"...
Ciclul menstrual este durata scursa de la prima zi a aparitiei sangerarii (menstruatiei), pana la prima zi a urmatoarei menstruatii.
In functie de aceasta durata vom vedea daca in perioada respectiva erai sau nu in zilele fertile si daca se impune sau nu luarea unei asa zise "pastile de a doua zi"...
Sansele de a ramane insarcinata sunt minime, dar totusi exista. Cel mai bine mergi la farmacie si cumpara Postinor. Dar mare atentie, acest medicament declanseaza in organism o adevarata furtuna hormonala si nu e recomandat sa-l iei mai mult de o data pe an.
Tu ai 21 de ani si nu stii numic despre cum functioneaza corpul tau? Citeste! Netul e plin de astfel de informatii...doar asa poti preveni asemenea episoade pe viitor.
PS. Oricum, prietenul tau e lipsit de caracter punandu-te in asemenea situatie!
Tu ai 21 de ani si nu stii numic despre cum functioneaza corpul tau? Citeste! Netul e plin de astfel de informatii...doar asa poti preveni asemenea episoade pe viitor.
PS. Oricum, prietenul tau e lipsit de caracter punandu-te in asemenea situatie!
multumesc, o sa fiu pe viitor mult mai atenta si o sa i dau o importanta mult mai mare!pe cat prietenul meu chiar este lipsit de caracter, , , , el este foarte incantat, , de fapt nici nu-si face probleme, nu-i pasa, , pe el nu l-ar deranja o sarcina, dar el nu vede ca acest lucru nu este potrivit ptr mne acum! o sa merg cat mai repede la farmacie!:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sa fie bebe?
- 15am si eu o nelamurire
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 4pot fi insarcinata?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 4posibilitate de sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 3Pot fi gravida ?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Sarcina
- 6Sunt însărcinată?
- 0Este posibil sa fi rămas insarcinata, răspundeți va rog
- 4Posibilă sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: