Sunt gravida ?

07-11-2015
Cgaaa13
Nu este medic/terapeut
Cgaaa13
Buna... Am facut sex cu iubitul meu pe 13 septembrie, si a fost neprotejat si si a dat drumu in mine, dar, la 3-4 zile mi a venit menstruatia, dar nu a decurs cum trebuia, adica mi a curs mai putin sange decat curgea inainte si uneori de culoare maronie, dar am avut si cheaguri. m a tinut timp de o saptamana.. Dar de atunci nu mi a mai venit menstruatia, si am facut si un test de sarcina care a iesit cu o liniuta.. Am scurgeri de culoare alba de atunci.. Nu am prezentat nicio simptoma de sarcina.. Dar sunt speriata, pot fi insarcinata ? Va rog ajutati ma !
7 comentarii
0
07-11-2015, ora 20:31
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna, din moment ce nu v-ati protejat poate fi vorba despre o sarcina! Important este sa mergi la un medic ginecolog si sa vezi despre ce este vorba! Sanatate multa!
0
09-11-2015, ora 10:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tie nu ti-a venit menstruatia de pe 16 septembrie ?

Ai zis ca prietena ta a ramas insarcinata, are 13 ani si vrea sa faca avort. Tu cati ani ai ?
0
09-11-2015, ora 17:26
Cgaaa13
Nu este medic/terapeut
Cgaaa13
Ea poate face avort cu iubitul sau ? Ca el este major
Si nu, nu mi a venit menstruatia dupa 16 sept
0
10-11-2015, ora 07:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu mi-ai raspuns cati ani ai.
Cum sa fie iubit daca nu o protejeaza sexual, daca nu o respecta si se duce cu ea si plateste un doctor sa le rupa copilul in bucati ?

Ai scurgeri de culoare alba. Trebuie sa mergi la ginecolog si sa faceti tratament amandoi. Altfel netratata aceasta boala poate duce la sterilitate la amandoi.

Fa-ti 2 teste de sarcina de la 2 firme diferite.
0
10-11-2015, ora 14:25
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Dragelor, nu intra doar in obligatia barbatului sa protejeze femeia. In primul rand trebuie sa stiti sa va protejati voi, pentru ca femeia are mai mult de suferit in cazul unei sarcini nedorite! Asa ca, intai convingeti-va iubitul sa foloseasca prezervativul si pe urma intretineti raporturi sexuale, asta daca intr-adevar va simtiti pregatite! Si chiar in cazul utilizarii prezervativului nu est sigur 100% ca nu veti ramane insarcinate! Orice avort, indiferent de varsta, poate avea repercursiuni fizice si psihice! Ganditi-va bine inainte...!
0
10-11-2015, ora 18:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca prietena ei are 13 ani si vrea sa faca avort, daca in 2014 s-au facut 544 avorturi la fete cu vârsta sub 15 ani, iar peste 7.280 avorturi la tinere cu vârsta între 15 şi 19 ani, daca forumurile sunt pline de adolescenti plini de boli cu transmitere sexuala pe care majoritatea refuza sa si le trateze de rusine si unii devin sterili din aceasta cauza, eu nu le recomand sex la aceasta varsta.

Nu am cum sa le recomand prezervativ pentru ca ei nu prea folosesc asa ceva. Sau de trei ori da si o data nu, ca in cazul de fata. Fata a luat candida si nu merge la doctor. Ca mai toti de pe forum care scriu la rubrica de BTS-uri. Candida poate deveni recurenta, daca o lasa asa prea mult. Adica sa o tratezi si sa iti apara de 4-5 ori pe an. Apar mancarimi, arsuri in afara de scurgerea alba.

Nu vrei sa stii Cgaaa13 cate zeci de milioane si cat incomfort te pot costa pe viata aceasta boala. Basca neplacerile pe care le da. Daca ai luat numai asta.
Ginecologul trebuie intai sa verifice daca e asta si daca nu ai mai luat si altceva.
Trebuie sa va dea tratament la amandoi. Etc.

Daca doamna psiholog crede ca e ok sa faci sex in jur de aceasta varsta, exemplul acestei fete ne demonstreaza ca nu e pregatita pentru asa ceva. Nu esti pregatita nici psihic, nici nici financiar sa poti contracara bolile care se transmit, nici in nici un fel.

Vezi acel film pentru adolescenti, Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, vezi la ce fel de pret se refera conferinta si mai mediteaza daca vrei.
0
10-11-2015, ora 18:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ PSIHOTERAPEUT Berdei Roxana

Ce femeie trebuie sa se protejeze daca prietena ei are 13 ani, prieten peste 18 ani si vrea sa faca avort ?

Copiii de aceasta varsta sunt prostiti imediat. Fetele cad in plasa numaidecat. Apoi raman si cu sechele psihice ca se despart si sufera...

Vin pe Forum Romedic, isi spun povestea, fac insomnii, depresii, anxietati si apoi sunt trimisi la psiholog 100 lei sedinta, dar ei amaratii nici nu au avut bani sa isi trateze bolile venerice pe care le-au luat sau le e rusine sa mearga la doctor sau nu se duc din comoditate si la 20 de ani deja gasim baieti cu spermograma pe care scrie ca sunt sterili.

Fiecare om are dreptul la puctul lui de vedere, Forum Romedic, si eu personal nu vreau sa stiu ca tinerii romani se umplu de boli venerice si fac n-spe mii de avorturi anual. Au incercat si in alte tari sa le faca educatie sexuala, au ore speciale de educatie sexuala dar s-a constatat ca numarul de tineri care au luat boli venerice si care au facut avorturi a crescut, nicidecum nu a scazut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •